Blogimme ensimmäisessä postauksessa kurkkaamme vuoden 2016 aurinkolasitrendeihin! Vaikka kesä on jo puolillaan, on hellepäiviä toivottavasti vielä runsaasti luvassa ja aurinkolasit pääsevät kovalle kulutukselle. Tämä vuosi on tarjonnut paljon uutta, mutta myös paljon vanhaa ja klassikoiksi muodostuneita linjoja.

Vuoden 2016 väripaletti on sisältänyt luonnollisia, vaaleita ja utuisia sävyjä. Muun muassa kevään 2016 värisävyksi valittu ruusukvartsista sävynsä saanut roosanpunainen on näyttäytynyt vahvasti catwalkeilla ja muodinluojien yllä.

Skandinaaviset ja luonnosta inspiraationsa saaneet sävyt, kuten vaalea sininen, harmaa ja utuinen ruskeanharmaa luovat minimalistista ja rauhoittavaa kulmaa pukeutumiseen. Yksinkertaiset sävyt ovat helppo yhdistellä muihin sävyihin ja herättävät mukavuuden ja rauhallisuuden tunnetta.

Myös utuiset pinkin, baby bluen ja laventelin sävyt tuovat pukeutumiseen pehmeyttä ja eteerisyyttä. Tämä rauhallinen väripaletti tuo mielikuvan vapaudesta ja nuoruudesta ja siksi sopiikin erinomaisesti boheemille naiselle.
Emilia ja Bruno Walnut

MIESTEN TRENDIT

Miesten klassiset aurinkolasimallit saavat kesällä 2016 uutta ilmettä pienillä yksityiskohdilla.

1. Pyöreä-linssiset aviator-lasit: muotitietoisen valinta

Samuli ja Bruno Walnut

Aiemmilta vuosilta tutut aviator-lasit (eli lentäjälasit) saavat tänä vuonna uutta ilmettä muun muassa entistä pyöreämmistä linsseistä ja metallisilloista. Hypetyksestä päätelleen tämä malli on ehdoton trendikkäiden miesten ykkösvalinta kesällä 2016.

2. Clubmasters: Samalla retro ja moderni

Santtu ja Juno Blue

Perinteiset clubmaster-tyyliset kulmakarvalinjaiset lasit saavat tänä vuonna päivitystä metallisista yksityiskohdista, eloisista väreistä ja uudesta muotoilusta. Muun muassa värilliset linssit ovat koristaneet ja modernistaneet tätä klassikkoa.

3. Wayfarerit: Sporttiset ja ajattomat klassikot

Hanna ja Juno sekä Joel ja Retro Tammi

Jos pitäisi määrittä jokaisen miehen aurinkolasien must-have tuote, niin se olisi tämä. Tämä ajaton klassikkomalli on varma valinta jokaiselle tyylistä riippumatta. Tänä vuonna uudet värimaailmat ja peililinssit lisäävät persoonallisuutta ja nuorekasta twistiä klassisen varmaan malliin. Valikoimastamme löydät sekä klassiset mallit että kesäisen raikkaat pelilinssimallit.

NAISTEN TRENDIT

Rohkeat värivalinnat, voimakkaasti kissamaiset kehykset sekä pyöreät kehykset muodostavat kevään ja kesän 2016 kuumimmat aurinkolasitrendit.

1. Kissamaisuus: korosta naisellisuuttasi

Uskomattoman glamourit ja naisellisuutta korostavat kissamaiset aurinkolasit tuovat esiin jokaisen naisen sisäisen jumalattaren. Tänä kesänä kissamaiset lasit ovat entistä korostetumia ja ’överimpiä’. Näiden kanssa on lupa vähän hullutella!

Ida ja Bruno Red
Ida ja Cara

2. Värit

Sole Light
Vahvat värit, kuten pinkki ja violetti, tulevat valtaamaan festarit ja kesäiset kadut etenkin aurinkolasien linsseissä. Meidän kesämallistomme on tarkoitettukin juuri tähän takoitukseen – festareille, fiilistelyyn, terassille – you name it!

3. Pyöreät:

Emilia ja Luna
Viime vuosina vain rohkeimmat trendien edelläkävijät ovat valinneet nenälleen täysin pyöreät pokat, mutta tänä kesänä nämä retroa henkivät lasit valtaavat katukuvan. Valikoimastamme löydät pyöreitä laseja kahdessa upeassa mallissa – värilinsseillä ja ilman.
Muistakaahan nauttia loppukesästä, vielä on kesää jäljellä!

xo,
Sanna