Ah kesä - ihmisen parasta aikaa. Erityisesti täällä kylmässä pohjolassa kesän odotus herättää innostusta suurimmassa osassa ihmisistä. Kesään liittyy olennaisesti myös loma, joka tarkoittaa aikaa kavereile muille tärkeille jutuille, ja sitä että voi vaan olla - tuijottamatta koko ajan kelloa. Elämme nyt juuri tuota odotuksen aikaa, kun keväinen aurinko paistaa ja ihmisten mieliala kohenee. Kesän suunnitelmat alavat olemaan monien huulilla.

Kaiken muun ohella kesä tuo tullessaan uudet muotitrendit. Kesän 2017 keskeisiä pukeutumisteemoja tulee olemaan romanttisuus ja luonnollisuus. Tämän lisäksi sporttinen tyyli jatkaa voittokulkuaan. 

Aurinkolasien saralla viimevuoden tapaan tullaan näkemään isoja laseja. "oversized" lasit ovat olleet muodissa jo muutamia vuosia, ja niitä tullaan näkemään varmasti myös vielä muutamia vuosia eteenpäin. 

Viime vuonna katukuvan vallanneet metalli "kaksois-silta" lasit näkyvät katukuvassa myös tänä vuonna. Woobsin malliston ensimmäinen kaksois-metalli sillalla koristettu malli oli viimevuoden hittituote Bruno, joka saa kesällä 2017 jatkoa Bruno 2.0 mallilla, joka on entistäkin uljaampi. Mallistoomme on ilmaantunut myös toinen vastaavantyylinen malli, SuperW, joka on ostettavissa verkkokaupastamme. 

Woobs SuperW pähkinäpuu

Tämän vuoden uutuutena tullaan näkemään graafisia ja jopa futuristisia laseja. Myös Woobsin mallisto on saanut uuden jäsenen, Kittyn, jokssa on hyvin graafiset linjat. Mielummin överit kuin vajarit!;)

Woobs Kitty

Woobs Kitty blue

Värilliset Revo-linssit tulevat olemaan vahva trendi myös kesällä 2017. Värilllisten linssien avulla on helppo korostaa omia piirteitään, esimerkiksi vaaleapiirteiselle sopii upeasti punaiset linssit ja tummalle siniset. Peililinssit tuovat myös luonnetta pukeutumiseen.

Woobs SuperW ja Juno

Woobs SuperW ja Juno

Vuodesta toiseen säilyvät klassikot, kuten aviatorit ja wayfarer tyyliset lasit eivät tee tänäkään vuonna poikkeusta, vaan säilyttävät asemansa suosikkina. Myös Woobs tulee täydentämään mallistoaan tutulla Retro mallilla, josta saamme yleisön pyynnöstä kahta eri kokoa, joista toinen on aiempaa selkeästi pienempi.

Woobs Peach

Woobs Peach

Woobsin kesän 2017 aurinkolasimallisto tulee olemaan upein ikinä, joten herkkua on luvassa! Katsotaan mitä muuta keksitään piristämään kesäpukeutumistanne!

Kevät-viboin,

Sanna