Syksy on mitä ihaninta aikaa pukeutua väreihin – näyttävästi ja persoonallisesti. Syksyn trendikkäimmät sävyt ovat vaatteissa ja asusteissa usein murrettuja, maanläheisiä ja lämpimiä. Moni pukeutuu ruskan väreihin; oranssiin, ruskean eri sävyihin ja viininpunaiseen… ja näitä sävyjä mielestämme korostetaan nimenomaan puisilla asusteilla; esimerkiksi hillitty pähkinäpuinen Pihka –rusetti nahkaisella detaljilla tummanpunaisen kauluspaidan kanssa, harmaat farkut ja Cloud –kello eebenpuisella kellotaululla… ja toki konjakin väriset syyskengät. Tähän asuun vielä syystakki niskaan, ja asun viimeistelemiseksi, pähkinäpuiset Retro- tai eebenpuiset Juno aurinkolasit päähän, paistoi aurinko tai ei. Syysauringon vielä paistaessa on ihana nauttia auringosta tyylillä… Tai muuten vain piiloutua linssien taakse (jos ei esimerkiksi ole ehtinyt meikata ennen aamuista kauppareissua.)

Syksyllä tietenkin palataan takaisin ihanaan arkeen, koulu jatkuu, yliopiston luennot kutsuvat tai palataan työelämään. Yksi parhaimmista tavoista rytmittää syksyn alku on hankkia uusi kalenteri ja tietenkin uusi laukku tai reppu… jospa tällä kertaa panostaisi kestävään ratkaisuun? Meillä on sellaisia tarjota: Sariratian Rou –reppu, Roo –olkalaukku tai Business –olkalaukku. Sariratian laukut ovat kaikki aitoa, laadukasta nahkaa, ja laukut ovat käsintehtyjä Sastamalassa. Laadukkaat käsintehdyt nahkalaukut ovat sekä mukavia, että näyttäviä – ne viimeistelevät minkä tahansa syyslookin.

Syksy on meille kaikille jollain tapaa uuden alun aikaa, jolloin on mukava kiinnittää huomio myös pieniin yksityiskohtiin ja tuoda uutta eloa vanhoillekin vaatteille. Ja miten? Koruilla! Saat uutta näkökulmaa mihin tahansa upeaan neuleeseesi vaatekaapissasi yhdistämällä siihen pähkinäpuiset tai tammiset korvakorut (katso Nada, Tre tai Five) ja ihanan kevyen Feather – kaulakorun. Feather – kaulakoruun on myös saatavilla settiin sopivat Feather – korvakorut, ja sarjaa on saatavilla sekä pähkinäpuisena että tammisena. Oletko vielä nähnyt upeaa Dia – riipustamme? Herkkä visakoivuinen riipus on kevyt ja kaunis, ja se antaa sopivan syksyisen ”hipaisun” esimerkiksi luonnonvalkoiselle neuleelle. Käy hypistelemässä, tulet ihastumaan sen keveyteen. Puisten korujen hienoutta onkin muun muassa se, etteivät ne paina juuri mitään, ja niitä on helppo pitää… myös sinun, joka yleensä et ehkä pidä koruja.;)

Puiset nappikorvakorut ovat edustavat syksyn värimaailmaa parhaimmillaan.

Saitko tästä ideoita syyslookeihisi? Nähdään Forum-korttelissa!