Rusetit ovat (vihdoin!) vähitellen löytäneet paikkansa myös arjessa. Arkipukeutumisen ei tarvitse olla tylsää, eikä rusetti ole olennainen osa ainoastaan juhlapukeutumisessa. Tänä syksynä saa olla yksilöllisen rohkea ja päättää, millainen voisi olla oma persoonallinen tapa yhdistellä puisia asusteita muuhun vaatetukseen. Puiset rusettimme ovat mukavia pitää muun muassa siksi, että ne voi helposti säätää itselleen sopiviksi. Puinen rusetti on kevyt, ja pysyy kauniina läpi päivän (ja toki yönkin), sillä se ei vaadi turhaa asettelua eikä turhaa säätöä! Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä tammisia, pähkinäpuisia, kirsikkapuisia, koivuisia, sekä jalavasta tehtyjä rusetteja. Rusetin keskiosaksi voi valita nahkaisen tai kankaisen yksityiskohdan (useita värivaihtoehtoja), riippuen siitä, mikä kuvaa sinua ja sinun tyyliäsi parhaiten.

Jos tiedät jo tahtovasi säväyttää pukemalla esim. farkkupaidan kanssa puisen rusetin, suosittelemme ehdottomasti Vehka TKU – rusettia, jota koristaa Turku-siluetti. (Tai jos olet enemmän Helsinki-tyyppiä, valitse Vehka HKI.) Vaikka rusetti on isokokoinen, se on yhtä kevyt kuin muutkin puiset rusettimme ja puiset asusteemme. Jos tämän rusetin pukeminen asukokonaisuutesi viimeistelemiseksi ei ujostuta lainkaan, valitse nahan sijaan värikäs vaihtoehto: kankainen, kuviollinen keskiosa.

Etkö ole varma, onko rusetti juttusi arkeen? Kokeile alkuun sirointa malliamme, Frost–rusettia, ja yhdistä se yksiväriseen kauluspaitaan. Jos tahdot mahdollisimman yksinkertaisen ja helpon ratkaisun, valitse tähän rusettiin musta tai ruskea nahkainen keskiosa. Tämä yhdistelmä takaa matalamman kynnyksen rusetin pukemiseen – minne ja milloin vain. Itse kyllä pukisin esimerkiksi luonnonvalkoisen kauluspaidan kanssa tämän rusettivaihtoehdon ja suuntaisin hyvillä mielin klo 8.30 alkavalle luennolle.

Ihana Vehka kävi liikkeellämme sovittamassa itselleen sopivaa rusettia, ja päätyi kuvassa näkyvään kirsikkapuiseen Vehka -vaihtoehtoon. Koska Vehkalla on tapana käyttää kuviollisia kauluspaitoja, hän valitsi näyttävän, isokokoisen rusetin. Vaihtelevan yhdistelemisen helpottamiseksi hän valitsi yksivärisen nahkaisen keskiosan. Huomasimme myös Vehkan kanssa, että esimerkiksi Frost hukkuu helposti kuviollisen paidan sekaan, eikä erotu kauluspaidasta yhtä lailla, kuten esimerkiksi tämä upea kirsikkapuusta valmistettu rusetti.

Minkä kauluspaitasi kanssa pitäisit itse esimerkiksi pähkinäpuista rusettia (Katso ihanat Pihka, Vehka ja Frost)? Ensi kerralla kun päätät tulla käymään liikkeellämme Forum-korttelissa, pue yllesi lempikauluspaitasi ja katsotaan, mikä ruseteistamme pukee parhaiten juuri sinua.

Nähdään!

Terkuin,
Elina