Tahdotko kelloltasi huippu-laatua, mutta myös ripauksen persoonallisuutta? Niin mekin. Juuri siksi suunnittelimmekin Woobs Cloud kellon, jossa ehkä siisteintä on se, että jokainen kello on omanlaisensa puusta valmistetun kellotaulun ansiosta. Tässä blogipostuksessa kerromme hieman lisää siitä, miten Cloud syntyi ja mitä se on syönyt sisäänsä! 

Cloud kellon suunnittelu sai alkunsa jo vuonna 2015, kun halusimme valikoimaamme puuta ja metallia yhdistävän siron kellon. Kellotaulun tyyli oli jo hyvin varhaisesta vaiheesta selvä – haluttiin hyvin pelkistetty design, jossa arvokkuutta tuo se, että kaikki yksityiskohdat on valmistettu metallista. Kellon hihnan materiaaliksi päädyttiin aitoon nahkaan, joka rauhoittaa muutoin korumaista kellotaulua. Hihnassa on pikalukitus, jonka ansiosta voit kuitenkin halutessasi vaihtaa hihnan omaan suosikkiisi. Cloud kellon tuotekehitys oli erityisen pitkä, ja saimmekin lopullisen – täydellisen – Cloudin markkinoille loppuvuonna 2016. Cloudien kehitystyössä designin rinnalla tärkeänä tekijänä oli laatu: on itsestään selvää, että käytämme ainoastaan aitoa nahkaa, ruostumatonta terästä sekä laadukasta Japan Miyota 2026 koneistoa. Annamme kelloille 2 vuoden koneistotakuun, sillä tiedämme, että tarjoamme teille vain parasta.

Cloud –kellot ovat tarkoitettu sekä naisille että miehille. Kellotaulun halkaisija on 40 mm, joka istuu mukavasti joka ranteeseen. Cloud kelloja on saatavissa kolmessa eri variaatiossa, jotka ovat tyyliltään hyvin eri tyyppisiä. Suurin ongelma onkin ehkä valita juuri itselle SE oikea ;)

Cloudien vaalein variaatio on beigen nahan, ruusukullan väristen metalli-yksityiskohtien sekä ihanan eteerisen kirsikkapuun yhdistelmä. Tämä kello on erityisesti naisten mieleen ja tällä hetkellä suosituin Cloud variaatioista. Tässä henkilökohtainen ykkösvinkkini niille miehille, jotka miettivät mielitylleen joulu- tai synttärilahjaa!

Hopeaa metallia, ruskeaa nahkaa sekä eebenpuuta yhdistävä variaatio on sporttisin vaihtoehto. Tumman puun ja vaalean hopean yhdistelmä on hyvin raikas ja selkeä. Eebenpuun vivahteikkaat syyt tuovat eritystä persoonallisuutta kellotauluun.

Cloudien kolmas variaatio tarjoaa mustaa metallia tummalla eebenpuu kellotaululla sekä mustalla nahkahihnalla. Tämä kello on erityisen tyylikäs ja sopii mainiosti myös juhla- ja bisnesspukeutumiseen. Tämä malli on ollut erityisesti miesten suosiossa!

Joko valitsit suosikkisi? Kun saat upouuden Cloudin ranteeseen, muistathan, että hihnat ovat aitoa nahkaa jo pehmenevät ja muotoutuvat ranteesi mukaan vasta käytössä. Eli nahkassa pätee sama kuin viineissä – paranee vanhetessaan ;) Saat Cloudin mukana näyttävän männystä valmistetun säilytysrasian!

Voimme myös iloksenne paljastaa, että tulemme lanseeraamaan jouluksi uuden kellomallin. Se yhdistää yhtälailla puuta ja metallia, mutta puu saa uudessa mallissa hieman isomman roolin. Kello tulee olemaan hyvin eri tyylinen kuin Cloud – jos siis olet jo ehtinyt Cloudin hankkia, niin ehkä joudut hankkimaan myös uuden mallin ;) Peruslinja kellossa tulee olemaan taattua Woobs tyyliä – pelkistettyä ja uniikkia, mutta ah, niin trendikästä! Samalla saamme markkinoille myös erityisesti miehille suunnatun 45 mm kellotaululla varustetun vaihtoehdon.

Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me olemme!

Syys-terkuin,

Sanna