Huh, kylläpä aika rientää nopeaan, vasta saimme nauttia lämpimistä kesäpäivistä ja nyt ollaan pitkällä syksyssä. Mutta eipä tuo mitään, syksy on väriloistossaan ihanaa aikaa! Myös viilentyvä raikas ilma on täydellinen luonnossa ulkoilulle. Viilenevän sään lisäksi syksy ja alkutalvi tuo mukanaan uuden pukeutumisen aikakauden. Syksyn pukeutumisen sävyt ovat utuisempia ja syvempiä kuin kesän pirteät pastellit. Myös ihana pikkujoulukausi vaatekriiseineen on lähestymässä. Me Woobs & Fellowsilla olemme vastanneet kaikuun, ja olemme laajentaneet valikoimaamme upeilla vaatteilla, joista löydät sopivat syksyn ja talven asut ja asusteet niin arkeen kuin juhlaan.

R/H collection on Helsinkiläinen naisten muodin edelläkävijä. R/H:n suunnittelijat, Hanna Riiheläinen ja Emilia Hernesniemi, tapasivat opiskellessaan Aalto Yliopistossa. Suunnittelun lisäksi R/H valmistaa Suomessa tuotteitaan; esimerkiksi puuvillajersey, josta valtaosa vaatteista valmistetaan, neulotaan Orivedellä samoin printit valmistuu koto-Suomessa. Valkoimastamme löydät mm. R/H:n tavaramerkiksi nousseet Mickey-mekot, pikkujoulujen kuumimmat pikkumustat sekä arkisemmatkin vaihtoehdot.

Vaella on tuore, tamperelainen, trenditietoisen miehen ykkösvalinta. Vaellan juju on yksinkertaisuus: tuotteissa toistuu skandinaaviset puhtaat linjat ja toimivat leikkaukset. Tampereella suunnitellut vaatteet valmistetaan Virossa.  Valikoimastamme löydät muun muassa Vaellan tyylikkäät pikkutakit, t-paidat ja kauluspaidat.

Dust on lahtelaisen Marjut Uotilan moderni ja näyttävä vaatemerkki. Upeat, graafiset vaatteet erottuvat massasta erikoisine leikkauksineen sekä kangas- ja kuosivalintoineen. Kaikki malliston vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Vaatteet on suunnattu pääosin miehille, mutta monet vaatteista ovat unisex -mallia. Valikoimastamme löydät Dustin takkeja, neuleita sekä alaosia.

Wwoollff on Helsingin kaduilta ja rannoilta inspiraationsa saanut, nuorekas, unisex- vaatemerkki. Wwoollffin vaatteissa ja asusteissa toistuu vahvat käsinpiirretyt graafiset kuvioinnit ja musta-valko-harmaat sävyt. Valikoiman tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kierrätysmateriaaleista Suomessa.  Löydät myymälästämme Wwoollffin t-paidat, hupparit sekä asusteet.

Mähöne on jokaisen boksereita käyttävän ykkösvalinta. Once you go Mähönen, you can’t go back. Nämä ylistäviä kehuja keränneet suomalaiset design-bokserit omaavat ainutlaatuisen muotoilun, joka on tarkan tuotekehityksen tulosta. Tässäpä myös täydellinen lahjaidea isälle, poikaystävälle tai vaikkapa pomolle. Myymälästämme löydät Mähöset viidessä eri värissä.

Vietto on Minna Kaartisen vuonna 2007 perustama indie-ekomuotimerkki. Vietto valmistaa innovatiivisia, raikkaita vaatteita ekologisista materiaaleista. Kaikki Vieton tuotteet valmistetaan Suomessa. Vaatteissa käytetään kierrätysmateriaaleja, kuten pellavaa ja puuvillaa ja hamppua. Myymälästämme löydät Vieton kauniit pellava- ja puuvillamekot.

YCM eli You Complete Me suunnittelee ja valmistaa koruja, joissa yhdistyy minimalistinen ja kestävä design, graafiset muodot ja ympäristöstä välittäminen. Korujen tehtävä on tulla kestosuosikkikoruksi, joka korostaa kantajansa persoonallista ilmettä. Korut ovat valmistettu mm. pienen kenkäateljen ylijäämänahasta, suurella sydämellä Helsingin Käpylässä. Valikoimastamme löydät YCM:n korvakorut.

Pitkä lista ihania uutuuksia, eikö? Me ainakin olemme todella innoissamme, että voimme tarjota asiakkaillemme näin ihania ja ekologisia tuotteita! Vaate- ja asustevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, joten ei muutakin nokka kohti myymäläämme ja valikoimaan omat suosikkisi!

 

Ihanaa syksyn jatkoa,

Sanna