Tässä blogitekstissä esittelemme hieman Turun ytimessä, Forum- korttelissa, sijaitsevaa myymäläämme. Avasimme ensimmäisen myymälämme keväällä 2015 samaiseen kortteliin, mutta päätimme jo keväällä 2016 muuttaa suurempiin tiloihin ja laajentaa konseptiamme myös muiden teemaan sopivien brändien myyntiin.  Muutos on ollut positiivinen – nyt myymälästä löytää jokaiselle jotakin. Tuotevalikoimamme on keskittynyt puisten Woobs- asusteidemme lisäksi muihin paikallisesti käsityönä valmistettuihin tuotteisiin.  

Valikoimastamme löytyy mm. Woodloopin upeat puuryijyt ja ihanat pesupuut, Terraviivan sympaattiset savilaatat, Gardenwallin trendikkäät kasvatusjärjestelmät  sekä Design paletin metsästä inspiraationsa saaneet kodintekstiilit ja tarjottimet. Tulemme esittelemään blogissa nämä brändit vielä myöhemmin takemmin!

Myymälästä löydät myös suureen suosioon nousseet lankkupöydät sekä muut Woobsin huonekalut. Henkilökuntamme auttavaa sinua mielellään myös mittatilaushuonekalujen ja tilauskorujen suunnittelussa!  Myymälässä on myös paljon koruja ja muita tuotteita, joita emme laita verkkokauppaan, joten kannattaa piipahtaa!

Woobs & Fellows on avoinna ti-pe klo 11-18 sekä la klo 11-16.

 
Oletko kiinnostunut saamaan omat tuotteesi meille esille? Hae mukaan!

Terraviivan käsintehtyjä laattoja.
Woodloopin puisia seinäryijyjä.

GardenWallin seinäkasvatusjärjestelmiä.
Rahi ja sohvatyynyt design paletilta.Woobs & Fellowsilla nähdään,
Sanna