Älä turhaan paini lahjaideoiden kanssa tänä isänpäivänä – meiltä Woobsilta löydät varmasti monta loistavaa vaihtoehtoa. Tässäpä muutama ;)

Onko isä enemmän rusetti- vai solmiotyyppiä? Puinen rusetti on ajaton ja (takuulla!) yllättävä lahja. Rusettivalikoimamme on laaja, ja valikoimassamme on useista eri puulajeista valmistettuja upeita luomuksia, joista vaivatta voit valita isälle niistä sopivan ja hänen persoonaansa pukevan. Katso: Vehka, Leo, Pihka, Frost.

Upeat Beta- kalvosinnapit ja rusetti tositoimissa.

Jos isä kuitenkin mieluummin pitää solmiota kuin rusettia, suosittelemme puista solmioneula ja kalvosinnappi –pakettia. Huomaathan, että näitä tuotteita myymme myös erikseen, mutta saat molemmat edullisempaan pakettihintaan 49 €. Solmioneuloja ja kalvosinnappeja löytyy tammisina, pähkinäpuisina ja visakoivuisina. Kalvosinnappien ja solmioneulojen design on pelkistettyä ja selkeää, ja osassa malleista voit valita näyttävämmän kuvioidun pinnan. Katso muun muassa: Tähkä, Rautu, Beta, Nova, Pavo.

Solmioneula ja kalvosinnapit on saatavilla useilla eri puulajeilla.

Juuri tällä viikolla lanseerasimme myös kaksi aivan uutta mallia, joka ovat oiva valinta astetta coolimmalle isälle! Skull -kalvosinnappeja korostaa nimensämukaisesti pääkallo ja Dia-kalvosinnappeja timantti! Näitä malleja on saatavilla pähkinäpuisena sekä tammisena.

Uusi Skull - kalvosinnappi on veikeä lisä pukuun.

Olisiko isä uutta kelloa vailla? Tsekkaa meidän upea ja suosittu Cloud –kello, jota on eebenpuisella ja kirsikkapuisella kellotaululla (3 värivaihtoehtoa). Cloud –kellossa on nahkainen vaihdettava ranneke. Cloud on todella tyylikäs ja hyvin yksinkertainen kello, joka on epäilemättä monen mieleen. Katso: Cloud.

Cloud kellossa on aidosta puusta valmistettu kellotaulu.

Käy tutustumassa kaikkiin mahdollisiin lahjaideoihin verkkokaupassamme tai juttelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa liikeeseemme Forum Kortteliin. Myymälästämme löydät myös mahtavat Mähösten bokserit, jos haluat täydentää lahjaasi niillä! Saimme juuri täydennystä varastoon ja myös uusia herkullisia värejä! Muistathan tehdä verkkokauppatilaukset viimeistään keskiviikkona 8.11., jotta tilaukset ehtivät isänpäiväksi! Myymälästä tuotteita saa tuttuun tapaan ti-pe klo 11-18 ja la klo 11-15 (pyhäinpäivänä 12-14)! :)

PS. Muistathan, että meiltä saa myös lahjakortteja! Jos vaikka haluat jäädä odottamaan uutta kellomallistoamme ;)

Iloista isänpäivää toivottaen,
Elina