Aurinkolasimuoti 2021

Aurinkolasimuoti 2021 | Woobs

Hellepäiviä on takana enemmän kuin koskaan aiemmin, silmiä häikäisee ja aurinkolasihyllyt notkuvat uutuuksista, mutta mikä on tämän vuoden trendi? Ja mistä vuoden 2021 suosikkilasit löytyvät?

Otetaanpa nopea pikakelaus aurinkolasien humisevaan historiaan ja muistellaan menneitä suosikkeja: pilottilasit, pyöreät lasit, perhoslasit, kissalasit, wayfarer-lasit sekä ylisuuret aurinkolasit. Nämä kaikki mallit ovat syntyneet tahallaan tai tahattomasti tiettyjen vuosikymmenten symboliksi ja vielä tänäkin päivänä osaamme kuvailla, että minkälaiset blehat John Lennonin päässä olivat.

Puiset aurinkolasit | Petite Eebenpuu

Olipa aurinkolasien suosio peräisin sitten muotitaloista, elokuvista, yhtyeiden keulahahmoista tai seurapiiriperhosista, on myönnettävä se tosiasia, että aurinkolasit ovat nykypäivänä enemmänkin, kuin vain osa asua. Ne viimeistelevät asun ja kertovat kantajastaan enemmän, kuin voisi edes kuvitellakaan.

Ei siis ihme, että TikTokissakin pyörii tällä hetkellä vinkkivideoita siitä, kuinka yhdistellä tiettyjä aurinkolaseja eri asukokonaisuuksiin ja jopa tunnetiloihin sekä persooniin.

MUTTA MIKÄ SITTEN ON VUODEN 2021 MUOTIA
JA MIHIN TÄMÄN VUODEN LASEISSA KIINNITETÄÄN HUOMIOTA?

Yksi tämän vuoden teeman aiheista on ainakin varma: ekologisuus. 

Se, jos mikä on tänä vuonna kuohuttanut ja saanut enemmän painoarvoa, kuin koskaan ennen. Tämän koronapandemian aikana on jokaisella ollut enemmän aikaa pysähtyä paikoilleen ja miettiä omia tottumuksia aina kuluttamisesta matkustamiseen asti ja sitä, kuinka omilla valinnoilla voi olla suuriakin vaikutuksia tulevaisuudessa. Monet ovat alkaneet kääntyä enemmän vihreiden vaihtoehtojen puoleen sekä panostamaan kestäviin ja laadukkaisiin tuotteisiin.

Netissä törmää aina vain useammin ilmiöön, jossa asusteet ja kodit alkavat näyttää maanläheisemmiltä ja pellavan eri sävyt täyttävät Instagramin täydelliset feedit, jotta sulaudutaan helpommin joukkoon. Mutta tarvitseeko ekologisten valintojen olla välttämättä tasaisen neutraalista värikartasta? Voisiko pienet yksityiskohdat olla edes hitusen rohkeampia ja suureleisempiä? Iloksemme voimme kertoa, että kyllä voi!

Puiset aurinkolasit | Jackie Bambu

UNOHDA MUOVI JA PIDENNÄ AURINKOLASIEN KÄYTTÖIKÄÄ

Tänä vuonna ei tarvitse valita laadukkaan ja rohkean väliltä, vaan nämä molemmat löytyvät samasta paketista. Vivahdus menneisyyden tuttuja malleja sekä muotoja yhdistettynä persoonallisiin väreihin – ekologisissa kehyksissä! 

Yksi jos toinenkin on varmasti joskus ostanut muoviset aurinkolasit vailla tietoa niiden alkuperästä ja viskannut ne heti roskiin, kun niihin on tullut särö parin viikon käytön jälkeen. Nyt voimme kuitenkin unohtaa turhan roskiin heittämisen sekä myös itse muovin.

Muovin vähentäminen on tullut ihan maailmanlaajuiseksi ilmiöksi, ja se näkyy nyt myös aurinkolaseissa: kehykset ovat alkaneet saada puisia yksityiskohtia (tai jopa kokonaan puiset kehykset) ja aurinkolasikotelot muuttuneet luonnonkorkista valmistettuihin sekä pakkauksissa hyödynnetty kierrätysmateriaaleja.

Ekologisuus aurinkolaseissa ei kuitenkaan tarkoita itsessään pelkästään materiaalia, vaan kokonaisuutta aina lasien valmistuksesta niiden viimeiseen käyttöpäivään saakka.

Puiset aurinkolasit | Camille Eebenpuu

MIKSI VALITA WOOBS

Meillä Woobsilla on ollut jo vuodesta 2015 visio, että tarjoamme korkealaatuisia ja ekologisia tuotteita, jotka ovat mahdollisimman pitkäikäisiä. Aurinkolaseissa käytämme aitoa puuta, joka takaa kauniin vivahteen ja laadukkaan ulkonäön. Muovia vältämme aina viimeiseen saakka, niin itse aurinkolaseissa, kuin myös pakkausmateriaaleissa.

Kiinnitämme huomiota jo heti tuotteen elinkaaren alussa vastuullisuuteen sen valmistuksessa, ekologiseen kuljetukseen sekä kannustamme korjaamaan aurinkolasit, mikäli niiden käyttöikää on mahdollista pidentää – ja mikä parasta, meillä on korjauspalvelu, jossa mielellämme korjaamme tuotteitamme!
Tämän lisäksi pidämme huolen varastonhallinnastamme, emmekä tilaa suuria määriä kerralla, jotta voimme minimoida hävikin. 

Meiltä löydät aurinkolasit jokaiseen tyyliin; kuolemattomia klassikoita, tuttuja ja turvallisia, värikkäitä ja hillittyjä. Niin juhlaan kuin arkeen.

Puiset aurinkolasit | Felia Vaahtera

Aurinkoisia kesäpäiviä on vielä paljon jäljellä, joten älä missaa tilaisuuttasi tuoda persoonaasi esiin rohkeilla valinnoilla. Tämän vuoden trendilaseihin pääset kurkkaamaan tästä!

 


Jätä kommentti

Ota huomioon, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like