Kiitos ja anteeks <3

Kiitos ja anteeks <3

Edellinen vuosi on ollut ennen kaikkiaan muutosten vuosi niin hyvässä kuin pahassa. Vuosi 2020 jää varmasti jokaisen yrityksen mieleen. Luontaisesti myös meillä oli huoli, että miten tästä selvitään. Meille vuosi 2020 oli myös totuuden hetki, jonka aikana päätimme, ettemme aio lamaantua tai jäädä tuleen makaamaan.

The Story

Woobsin tarina sai kuitenkin alkunsa vuonna 2014, kun kolme herrasmiestä päättivät ruveta pyörittämään lankkupöytä yritystä yhdessä ja näkivät niissä valoisan tulevaisuuden. Lankkupöydistä jäi kuitenkin paljon ylimääräistä puuta, joista he päättivät tehdä koruja. Eihän ylijäänyttä puuta viitsinyt kuitenkaan poiskaan heittää. Lankkupöydistä koruihin kolmikon ajatus vei aurinkolaseihin päin ja syntyi ajatus puisista kotimaisista aurinkolaseista. Tuumasta toimeen ja suunnittelemaan. Vuonna 2014 syntyi ensin 400 kappaletta itse tehtyjä ja muotoiltuja aurinkolaseja, joita oli sitten tarkoitus myös saada myytyä. Samanaikaisesti Turun kauppakamari järjesti Pop-up-tapahtuman, Turun Forumiin, johon leiriytyi kahdeksi viikoksi Woobsin kioski. Aurinkolasit menivät kuin kuumille kiville, jonka seurauksena perustimme ensimmäisen liikkeemme siivouskomeron kokoiseen tilaan Forumiin. Tästä pienestä siivouskomerosta syntyi lisää Woobsin kivijalkamyymälöitä Turkuun sekä Helsinkiin. 

Vuoteen 2020 asti olimme juuri ehtineet laajentua kolmeen eri kivijalkamyymälään sekä jalkautua erinäisiin tapahtumiin kuten Ruisrockiin. Kunnes maailmanlaajuinen pandemia vei monelta yritykseltä jalat alta niin myös meiltä. Tällöin lähes saneltiin Woobsin tarinalle viimeistä sivua. Tuona aikana monet yöunet jäivät välistä, valkoinen lippu liehui useampaan otteeseen eikä ilman perheen ja ystävien tukea oltaisi tässä. Eihän tuollaiseen kukaan osannut varautua eikä edes kaikkitietävä Google osannut kertoa miltä tulevaisuus näyttää. Vedeltiin siis aika synkissä vesissä.

Hanskat oli jo heitetty tiskiin ja pää oli syvällä kainalossa, kun toimistolla istuttiin valmiina siirtymään eteenpäin. Toimiston hyllylle oli jäänyt muutamia aurinkolaseja, joihin Samulin katse sitten kiinnittyi. Tästä heräsi kysymys miksi me tätä tehtiin? Ei noita laseja voinut poiskaan heittää, joten pistettiin ne nyt viimeistä kertaa verkkokauppaan myyntiin, eihän me kuitenkaan haluttu, että hävikkiä tulee. Kaikki aurinkolasit ja silmälasit siis verkkokauppaan ja hyllyt tyhjiksi. Asiakkaita riitti ja kaikki lasit menivät, syntyi sama tunne kuin alussa. Me tehtiin taas jotain oikein, ihmiset on tyytyväisiä ja meidän tuotteita haluttiin. Tän takia me tehtiin tätä. Vaikka kesä paino ja tuntui edelleen, poistomyynnistä lähti aivan uus palo tätä hommaa kohtaan. Tämä päivä pelasti kaiken, ehkä se viimeinen luku ei oltukkaan vielä kirjotettu. Siitä päivästä lähtien ollaan lähetty uudella teholla kehittämään verkkokauppaa, jota sitten tehtiinkin yötä päivää. Silloin päätettiin et nyt vedetään tää loppuun asti tyylillä, et jos tää nyt loppuu niin lopetetaan se sitten tyylikkäästi.   

Mitä nyt sitte?

Yrityksen kehitys ihan uuteen uskoon ja paljon parempaan. Pohjan kautta käytiin vauhtia hakemassa, mutta se oli sen arvoista. Valoa näkyy jo tunnelin päässä eikä tekohengitystä ei enää tarvita. Pitkä matka on kuljettu ja varmasti viime vuosi ollut sairas kaikille kaiken kaikkiaan ja jopa sairaalla tavalla, jos Koronaa ei olisi tullut, ei varmasti oltaisi kehitytty yrityksenä näin paljoa.

Ennen kaikkea kiitos kaikille, jotka pyyteettömästi auttoivat näinä vaikeina hetkinä, ymmärsivät ja tukivat. Kiitos perhe. Kaikesta.  

Iso kiitos kaikille asiakkaille, että ootte. Kiitoskiitoskiitos!

Nyt mennään oikeaan suuntaan, kasvetaan yhdessä perheenä ja viedään sanomaa eteenpäin. #woobsome

Kiitos ja anteeks <3


Jätä kommentti

Ota huomioon, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like