Kimallusta ja kullan hohtoa - oletko valmis kauden näyttävimpiin juhliin?

Posted on November 28 2017

Voi ihana marraskuu ja alkava juhlakausi! Ovatko tämän talven pikkujoulujen asukokonaisuutesi jo suunniteltuina? Kokosimme Sannan kanssa muutamia ideoita, joiden avulla voit täydentää juhlalookisi, oli sitten kyseessä housut ja bleiseri – kokonaisuudesta tai glitterisistä paljettimekoista.

Kultaiseen paljettimekkoon yhdistimme kirsikkapuisen Cloud –kellon, jossa yhdistyvät upea ruusukullan vivahde vaalean beigen sävyisen rannekkeen kanssa. Lisäksi täydensimme tätä asukokonaisuutta tammisella Dia-riipuksella ja samaan settiin kuuluvilla nappikorvakoruilla. Dia -riipus on hyvin kevyt koostaan huolimatta, eikä tästä syystä häiritse juhlamenoja (edes tanssilattialla!). Asukokonaisuus on harmoninen ja hehkuu toffeisen pehmeitä kullan ja beigen sävyjä. Timantin mallinen puinen Dia –riipus luo tasapainon kimaltelevaan mekkoon. Kaikkien timanttien ei kuulukaan kimaltaa, rajansa kaikella! ;) Dia –riipus on saatavana pähkinäpuisena ja tammisena. Asun viimeistelemiseksi valitsimme tähän kokonaisuuteen vielä kermanvärisen Sari Ratian Femme –käsilaukun, joka käy sekä olka- että halutessaan kirjekuorilaukusta. Pidäthän mielessä, että Femme –laukkua on saatavana myymälässämme useassa eri upeassa värissä ja nahan pinta vaihtelee tuotteissa mattaisesta kuultavaan.

Hentoon vaaleanpunaisen glittermekkoon koimme sopivan sekä sama tamminen Dia –riipus, että pähkinäpuinen Mandala –riipus. Pähkinäpuinen riipus on väriltään suklaisen ruskea ja se on helposti yhdisteltävissä vaikka minkä värisiin asuihin. Kylmänsävyiseen mekkoon yhdistimme Sari Ratian mustan Femina –käsilaukun, joka on kooltaan hiukan suurempi kuin Femme, mutta samalla tavalla käytettävissä sekä olka- että kirjekuorilaukkuna.

Seuraavassa asukokonaisuudessa yhdistimme mattaisen savunharmaan mekon kanssa tammisen Feather –riipuksen. Feather –kaulakoru on saatavana sekä pähkinäpuisena että tammisena. Feather kaulakoruun on mahdollista yhdistää myös samaan settiin kuuluvat riippuvat korvakorut, joita löytyy kahdessa eri koossa. Tähän mekkoon koimme sopivan täydellisesti tummansininen Femme – käsilaukku.

…Entä mitä asusteita jakkupuvun kanssa? Jos päädyt asukokonaisuuteen, johon kuuluu kauluspaita, ja tahdot kokeilla pukea jotain uutta ja erilaista tämän vuoden pikkujouluihin, kannustamme sinua pukemaan rusetin. Yksiväriseen kauluspaitaan kokeilimme Frost- sekä kirsikkapuista Pihka –rusettia Turku siluetilla. Juhlatunnelmiin päädyimme valitsemaan rusetin, jossa oli nahkainen keskiosa ehostamaan klassista tyyliä. Mikäli rusetti tuntuu liian modernilta ratkaisulta, suosittelemme yhdistämään tämäntyyliseen asuun jonkun kauniin puisen riipuksen (esim. Fall, Mandala, Feather). Tumman bleiserin kanssa yhdistimme myös Cloud –kellon, jossa on aitoa mustaa nahkaa oleva ranneke ja eebenpuinen kellotaulu.


Saitko tästä joitain ideoita tämän juhlakauden lookeihin? Tulethan käymään liikkeellämme, niin katsotaan sinulle täydellinen asukokonaisuus (vaikka useampikin!). Valikoimassamme on paljon uutta (katso myös Plume ja Fall –riipukset), joten kannattaa käydä ihastelemassa ja hipsuttelemassa.

Ihanaa juhlakauden alkua toivottaen,
Elina & Sanna

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

x