MITÄ JOULULAHJAKSI TÄNÄ VUONNA?

MITÄ JOULULAHJAKSI TÄNÄ VUONNA?

Lokakuun kääntyessä hiljalleen marraskuuhun ja iltojen pimetessä, moni suuntaa katseensa jo tulevien joulupyhien suuntaan. Jollekin joulu saattaa olla juuri se vuoden kohokohta, mutta jollekin sen sijaan ihan suoranainen painajainen, joka saattaa alkaa jo kesän taittuessa syksyn puolelle. Ai mitäkö tarkoitamme? Joululahjojen suunnittelua tietenkin!

Aiheuttaako sana ’’joululahja’’ sinussa kylmiä väreitä ja pelon sekaisia tunteita? Tuntuuko, että joulu lähestyy aivan liian äkkiä ja haluaisit hautautua mahdollisimman syvälle vilttien alle maailmaa pakoon?

Vai kuten meillä Woobsin tiimissä; herääkö sinussa valtava innostus ja inspiraatio mitä lähemmäksi joulua mennään? Suunnittelet ja teet listoja joululahjoista ja haluat aloittaa prosessin mahdollisimman aikaisin, jotta ehdit nauttia täydellä sydämellä joulun taiasta?

Kumpi vaihtoehto kuulostaa enemmän sinulta? Olipa vastaus kumpi tahansa, niin haluat taatusti lukea tämän postauksen loppuun saakka ja kirjata kaikki joululahjavinkit ylös! Tehdään yhdessä tämän vuoden joulusta kaikkien aikojen paras! <3

puiset aurinkolasit

Haluatko tänä vuonna antaa lähimmäisillesi joululahjaksi jotain sellaista, josta huokuu tunne, että olet ajatuksen kanssa panostanut lahjanvalintaan? Haluat antaa lahjan, joka on kotimainen ja maanläheinen, ehkäjopa ihan luonnon materiaaleista valmistettu? Tärkeimpänä kriteerinä lahjan tulisi olla pitkäikäinen, laadukas ja jokapäiväiseen käyttöön sopiva? Jos vastasit kaikkiin kyllä, niin mahtava juttu! Meiltä löydät noihin kaikkiin kategorioihin sopivat joululahjaehdotukset!

AURINKOLASIT, JOTKA OVAT VARMASTI MIELUISAT

Onko sinulla mielessäsi henkilö, joka rakastaa käyttää aurinkolaseja ja haluaisit ilahduttaa häntä valitsemalla juuri hänen tyylisensä lasit, joita hän voisi käyttää miljööstä ja vuodenajasta riippumatta? Meillä on verkkokaupassamme suuri valikoima erilaisia aurinkolaseja, joista valittavana on niin värikkäitä ja rohkeita vaihtoehtoja, kun taas myös neutraalimpaan makuun istuvia.

Kaikkia näitä aurinkolaseja yhdistää kuitenkin yksi asia: ne ovat slow-fashion sekä #saynotoplastic periaatetta ajatellen suunniteltu, eli muovin käyttö on pyritty pitämään minimissä, ja sen vuoksi aurinkolasimme ovat valmistettu puusta. Tuotteissamme laatu on taattu valitsemalla huolellisesti niihin tarvittavat materiaalit ja osat, jotta tuotteen elinkaari on mahdollisimman pitkä.

Aurinkolasien mukana myös saa niitä suojaavan, korkkimateriaalista valmistetun kotelon, joten paketointiakaan ei välttämättä tarvitse tuskastella sen enempää!

puiset aurinkolasit

 ANNA LAHJAKSI KELLO, JONKA JUURET OVAT SUORAAN LUONNOSTA

Miltä kuulostaisi lahjaideana kello, joka on valmistettu ja muotoiltu luontoa sekä sen monimuotoisuutta kunnioittaen? Kello, joka kiinnittää huomion sen kauniilla sävyllä ja luonnollisilla värivivahteilla? Kello, joka on valmistettu puusta, mutta vastoin ennakkoluuloja; se on kevyt ja sen antama käyttökokemus on vertaansa vailla.

Onko läheisesi niitä ihmisiä, joilla on aina kello ranteessa mihin meneekin ja puhelimen sijaan he katsovat aikaa perinteisestä rannekellosta? Tai pitävät kelloa osana asukokonaisuutta ja rakastavat pieniä yksityiskohtia? Tässäpä siis juuri täydellinen tuote, jos haluat antaa ikimuistoisen ja jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetun lahjan.

Vaikka et olisikaan täysin varma, minkä kokoinen ranne lahjan saajalla on, niin no probleema! Kellon pituutta on helppo säätää, sillä jokainen rannekkeen osa on irrotettavissa. Sinun ei siis tarvitse salavaivihkaa mittailla kenenkään rannetta huonojen tekosyiden kera, vaan voit rauhassa tehdä päätöksen haluamastasi kellosta ja tilata sen parilla klikkauksella suoraan valitsemaasi noutopaikkaan ilman ’’kiinnijäämisen pelkoa’’.

puinen kello

JOULULAHJA, JOKA LÄMMITTÄÄ TALVEN KYLMIMPINÄKIN PÄIVINÄ

Lapsuudessa ’’pehmeät paketit’’ olivat ehkä juuri sinullekin niitä, joihin ei tunnettu niin paljon vetoa, kuin vieressä olevaan suureen monikulmaiseen pakettiin, josta paljastui toivottu lelu. Sitä aina jotenkin tiesi, että pehmeä paketti pitää sisällään joko a) vaatteen b) pyyhe/lakanasetin c) sukat, viltin tai muun vastaavan, mutta ikää tullessa lisää, on moni myöntänyt, että pehmeistä paketeista on tullut niitä mieluisimpia lahjamuotoja.

Kun suunnittelet antavasi lahjaksi jotain lämmintä ja pehmeää, niin kurkkaa valikoimamme tästä <3

Tämä huppari on varmasti jokaisen mieleen, joka asuu Turussa, on kotoisin Turusta tai tuntee sisimmässään yhteyden kauniin Aurajoen kotipaikkaan. Kaikki vaatteemme ovat suunniteltu sekä painettu Turussa ja ne on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Huppareita on valittavana monessa eri värissä ja myös printin värin voi halutessaan saada valkoisena tai mustana.

Ja jos itse hupparit eivät niin säväytä, niin verkkokaupastamme löytyy myös erilaisia collegepaitoja sekä t-paitoja!

huppari

RUSETTI ASUKOKONAISUUTTA TÄYDENTÄMÄÄN

100 % kotimainen, kaikkiin tilaisuuksiin sopiva, näyttävä yksityiskohta täydentämään asukokonaisuutta... Näillä saatesanoilla voisi kuvailla tätä tuotetta, jota mirriksikin kutsutaan.

Meidän rusettimme on suunniteltu ja valmistettu Turussa ja on täysin luonnon materiaalista eli puusta muotoiltu. Tätä lahjaideaa voi ajankohdaltaan hyödyntää myös tulevana isänpäivänä, kuin myös vuoden vaihteen jälkeen oleviin vanhojen tansseihin, sillä tämä sopii juhlaan kuin juhlaan.

Rouheat puun sävyt antavat kivasti kontrastia perinteisten kankaisten rusettien rinnalla, joten jos etsit lahjaa, joka vie tunnelman heti tanssilattioille, niin käy nappaamassa se nopeasti ostoskoriin! Rusetit toimitetaan lahjarasioissa eli taas yksi paketointimurhe vähemmän kalenterissa ja joulun odotus voi alkaa <3

puinen rusetti

Auttoiko blogissa olevat lahjaideat sinua eteenpäin suunnittelussa vai koetko olevasi vielä enemmän pulassa joulun ja lahjojen suhteen? Jos tästä ei löytynyt vielä etsimääsi tai jokin jäi mietityttämään, ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, että miten voisimme auttaa sinua tuotteiden valinnassa!


Jätä kommentti

Ota huomioon, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like