Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Mitäpä jos rannekellosi olisikin puinen?

Lisätty: January 18 2018

Cloudin suosion myötä lisäsimme valikoimaamme kellon, jossa on puinen ranneke. Puinen kello on erittäin kevyt ja lämmin ranteessa, sekä myös ekologinen valinta. Uusissa rannekelloissa on kaksi eri kokoa saatavilla (40 mm ja 45 mm) ja puulajejakin on useita eri vaihtoehtoja. Kaikki rannekellomme ovat sekä naisille että miehille, mutta Clove Ebony ja Dove Ebony ovat erityisesti miehille suunniteltuja, sillä niissä on isompi kellotaulu. Vilkaise alla olevista kuvauksista, mikä on oma suosikkisi. Kaikkien rannekellojen hihnat ovat lyhennettävissä tai pidennettävissä. Me säädämme sinulle hihnan veloituksetta valmiiksi, kun ilmoitat ranteesi paksuuden tilauksen yhteydessä. Voit myös säätää hihnaa kultasepällä tai veloituksetta myymälässämme Turussa. Täyspuisten kellojemme valikoimaan kuuluu kaksi toisistaan hieman poikkeavaa mallia, Dove ja Clove. Kellomalleissa on eroja mm. rannekkeen muotoilussa sekä kellotaustan tyylissä (matta vs. metallihohto). Sekä Clovesta että Dovesta löytyy tällähetkellä kolme versiota, mutta Clove valikoima tulee täydentymään kahdella uutuudella hyvin pian. Esittelemme ensin teille Cloven kolme vaihtoehtoa :)

Clove Ebony on eebenpuusta valmistettu rannekello, jonka kellotaulua koristavat yksinkertaiset kullanvivahteiset yksityiskohdat. Eebenpuu on väriltään tummanruskea, jossa sävyt saattavat vaihdella lähes mustan ja punertavan ruskean välillä. Koostaan ja näyttävästä volyymistaan huolimatta kello on erittäin kevyt. Tumma eebenpuinen ranneke on ajaton ja soveltuu helposti vaihteleviin tyyleihin ja sopii täydentämään arjen ja juhlan tyylejä. Mikäli käytät koruja, Clove Ebony sopii erityisen hyvin yhdisteltäväksi kullan ja kuparin sävyihin.

Jos haaveenasi on rannekello, josta näkisi mahdollisimman selvästi rannekkeen olevan nimenomaan puuta, suosittelemme Clove Zebrawood –mallia. Tässä Clove –kellossa on räväkkä seeprapuinen ranneke ja tummansininen kellotaulu. Metalliset yksityiskohdat ovat tässä kellossa hopeiset. Seeprapuinen ranneke erottuu edukseen näyttävästä sävytyksestään, sillä sen lämpimät vaalean ja tummanruskeat sävyt luovat kauniin kontrastin. Mikäli puisen kellon pukeminen ei ujostuta, suosittelemme mallia Clove Zebrawood, sillä se on ehdottomasti ”quite the eye-catcher!”

Mikäli lämpimät ja maanläheiset sävyt ovat sinun juttusi, suosittelemme sinulle Clove Cherrywood –rannekelloa. Tässä kellossa yhdistimme kauniin punertavan kirsikkapuisen rannekkeen samppanjan sävyiseen metallinhohtoiseen kellotauluun, jota koristavat ruusukultaiset yksityiskohdat. Clove Cherrywood on mielestämme erityisen näyttävä kultaisten, kuparisten tai ruusukultaisten asusteiden tai korujen kanssa.

Seuraavana esittelyyn pääsevät Dove -kellot. Dove Ebony on toinen eebenpuinen rannekellomme, jossa on Clove –kelloon verrattuna pehmeämpi muotoilu. Kello on väritykseltään hyvin yksinkertainen; tässä mallissa yhdistimme eebenpuisen rannekkeen mustaan metallinhohtoiseen kellotauluun. Kellon metalliset yksityiskohdat ovat niin ikään mustaa hopeanhohtoista metallia. Jos sinulla on tapana käyttää koruja, Dove Ebony sopii yksinkertaisen värityksensä ansiosta kullasta hopean kanssa yhdisteltäväksi. Erityisen näyttävän kokonaisuuden saat kuitenkin aikaan yhdistäessäsi Dove Ebonyn hopeisiin koruihin. Mikäli etsit kelloa, jota voisi pitää sekä arjessa että mitä näyttävimmissä tilaisuuksissa, suosittelemme Dove Ebonya.

Jos kaipaat rannekelloltasi herkkyyttä tai hivenen suloisuutta, suosittelemme Dove Oak –mallia. Tässä rannekellossa yhdistyvät kauniin vaaleanruskea tammi vaaleanpunaisen metallinhohtoisen kellotaulun kanssa. Metalliset yksityiskohdat ovat ruusukultaisen roosan sävyiset, minkä ansiosta kello on yhdisteltävissä kaiken näköisiin asusteisiin ja sopii pidettäväksi niin hopeisten kuin kultaisten korujen kanssa. Mikäli tahdot täydentää lookiasi jollain leikkisällä, pirteällä ja samalla tyylikkään herkällä, uskomme Dove Oak –rannekellon olevan sinun juttusi.

Entä rannekello, missä olisi mahdollisimman klassinen ja yksinkertainen, mutta näyttävä väritys? Dove Walnut! Tässä rannekellossa sulautuvat yhteen kauniin pähkinäpuinen ranneke ja metallinhohtoisen hopea kellotaulu. Metalliset yksityiskohdat ovat myös hopeiset. Pähkinäpuu on kauniin lämpimän ruskea ja luo upean kontrastin hopeisen kellotaulun kanssa.

Valinta näiden kuuden ihanan kellon väliltä on vaikea, sillä kaikki ovat omalla persoonallisella tavallaan upeita. Nämä kellot ovat myös oivallinen lahja esimerkiksi puolisolle tai syntymäpäiväsankarille! Jos haluat lisätä kelloon persoonallisen yksityiskohdan, voimme kaivertaa siihen sinulle tai lahjansaajalle tärkeän päivämäärän tai tekstin. Kaiverrus tehdään kellon takana sijaitsevaan metalliseen laattaan. Mikä olisikaan ihanampi tapa osoittaa rakkauttaan puolisolleen vaikkapa puu-hääpäivänä kuin tyylikäs ja uniikki puinen kello!


Jos sinulle herää lisää kysymyksiä kelloistamme, kaiverruksista tai muusta, ota rohkeasti yhteyttä info@woobs.fi tai tule poikkeamaan myymälässämme Turun Forumissa niin osaava henkilökuntamme opastaa sinua mielellään!

PS. Huomasithan, että myös kirsikkapuinen Cloud on ennakkotilattavissa ;)

Lisää