Mitkä aurinkolasit ovat juuri sinulle parhaimmat?

Mitkä aurinkolasit ovat juuri sinulle parhaimmat?

Oletko jo pitkään suunnitellut uusien aurinkolasien ostoa? Ja kenties valinnanvaikeus tulee tielle joka kerta, kun selaat läpi aurinkolasimallistoa? Tai onko sinulla alitajuntaisesti ajatus, ettei mitkään aurinkolasit sovi sinulle?

Aurinkolasien valinta on yksi shoppailun haastavimpia asioita, sillä sitä tulee aina miettineeksi ’’mitkä lasit istuvat minulle parhaiten?’’ ja loppupäivä meneekin helposti kaupasta toiseen juostessa ja satoja aurinkolaseja sovitellessa. Mutta entä, jos jätettäisiinkin aurinkolasien istuvuus hetkeksi unholaan ja sen sijaan valintaa tehdessä mietittäisiin ’’mitkä lasit ovat kuin minulle tehty?’’.

Itsevarmuus ja rento fiilis näyttää kaikkien päällä hyvältä, joten viis siitä ’’istuvatko’’ aurinkolasit prikulleen täydellisesti päähäsi, kunhan vain sinulla on itsevarma fiilis ne päässäsi – se tunne nimittäin näkyy ja tarttuu muihinkin!

MAANLÄHEISET SÄVYT VALLOITTAVAT 

Miltä kuulostaa aurinkolasit, jotka hipovat täydellisen ruskean sävyjä, luonnon itse muokkaamilla yksityiskohdilla? Valikoimastamme löytyy monia aurinkolasimalleja, jotka ovat kauneutensa vuoksi jätetty rouhean luonnollisen sävyisiksi, mutta kuitenkin joukosta erottuvaksi, sillä näissä laseissa näkyvät parhaiten puun omat vivahteet ja upeat yksityiskohdat, joita ei löydy kahta samanlaista.

Maanläheisillä sävyillä voi viimeistellä lähes mitä tahansa asukokonaisuuksia, sillä ne sopivat kaikille niin arjessa kuin juhlassakin. Olipa kyseessä sitten mökkeilyä rennoissa oloasuissa tai häät ulkomailla – puunsävy toimii aina!

Aina ei tarvitse valita juuri sitä räväkkää ja värikästä, sillä myös yksinkertainen on kaunista. Less is more, kuten sanotaan. Jos mieleesi hiipii toive aurinkolaseista, jotka ovat samaan aikaan sekä hillityt mutta kuitenkin elegantit, niin kurkista valikoimaamme tästä.

AURINKOLASIT, JOTKA EIVÄT KOSKAAN PETÄ

Onko klassinen musta sinun go-to värisi? Luotatko sen vangitsevaan särmikkyyteen ja vahvaan kontrastiin, kun haluat viimeisen silauksen peiliin katsoessasi?

Joku sanoi kerran, että jokaisella tulisi olla vaatekaapissaan pikkumusta aina lähtövalmiina, joten miksei myös mustat aurinkolasitkin?

Musta ei koskaan jää muiden varjoon, vaan se toimii, kuten kirsikka kakun päällä: katseet kääntävänä yksityiskohtana. Ei siis ole ollenkaan ihme, että se on yksi suosituimpia värejä, mitä aurinkolasimuotiin tulee, sillä ne kätkevät monia mahdollisuuksia.

Mustat kehykset toimivat hyvänä (ja tyylikkäänä) piilopaikkana muiden katseilta tai päinvastoin vangitsevat muiden katseet itsevarmuudellaan. Mielialakin on helposti aistittavissa niillä, jotka mustat lasit päähänsä laittavat. Sinä voit päättää, millaisen vastaanoton haluat aurinkolaseillasi saada.

KARKKILASIEN YSTÄVÄT

Sitten on aurinkolaseja myös heille, jotka haluavat nähdä maailmaa hattaran sävyisten kehysten lävitse, leikitellä eri väreillä ja yhdistellä luovia kokonaisuuksia aivan uusilla tavoilla. Nämä tällaiset ’'karkkilasit’’ piristävät synkintäkin päivää suloisilla yksityiskohdillaan!

Kuten ylempänä jo olikin puhetta, unohdetaan nämä perinteiset ’’aurinkolasien istuvuudet’’ ja valitaan ne, jotka oikeasti huutavat sinulle ’’osta minut!’’
Värikkäät lasit eivät ole vain niille, jotka pukeutuvat värikkäästi. Laseilla voidaan nimenomaan saada huomio kiinnitettyä juuri niihin, eikä siinä vaiheessa ole väliä, onko koko muu asukokonaisuus koostunut harmaista vaatteista.

Saisiko olla ripaus pinkkiä yhdistettynä valkoiseen asukokonaisuuteen? Tai vaikkapa paholaisen punaista mustan poolopaidan kanssa? Tai kuten alla olevassa kuvassa; täydellisen hattaraiset aurinkolasit yhdistettynä rentoon ja ajattomaan farkkutakkiin! Ei olekaan olemassa kokonaisuutta, johon ei värikkäät lasit sopisi, sillä ne tuovat juuri oikealla tavalla sen pienen vivahteen, joka ei voi jäädä huomaamatta.

 MORE IS MORE

Jos edelleen tuntuu, ettei yksinkertaisesti ole löytynyt sitä omaa tyyliä ja kumminkin haluaisit jotain vielä enemmän, niin verkkokaupastamme löytyy valikoima aurinkolaseja niille, jotka tosissaan haluavat sitä kuuluisaa fäshöniä! Nämä lasit päihittävät kaikki edellä mainitut malliltaan ja sävyltään – ja kooltaan.
Voit olla varma, että samaan paikkaan tai tapahtumaan harvoin saapuu henkilö, jolla on samanlaiset plehat.

Eli mitä jos kokeilisitkin jotain ihan uutta ja näyttävää? Saatat yllättyä siitä, kuinka mukavat nämä ovatkaan päässä!

Mutta muista, että mitkä tahansa aurinkolasit valitsetkaan, niin ne ovat täydelliset sinulle. Jokaiselle löytyy lopulta se oma tyyli, vaikka sen löytämiseen menisikin vähän kauemmin aikaa. Sen nimittäin vain tietää, kun juuri ne oikeat lasit tulevat kohdalle.  


Jätä kommentti

Ota huomioon, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like