Olisiko aika päivittää silmälasit tähän päivään?

Posted on February 11 2019

 

Silmälasit ovat osa jokapäiväistä elämäämme. Näe Ry:n tutkimuksen mukaan 70 % suomalaisista käyttää silmälaseja jossakin kohdassa elämäänsä (1). Silmälasit ovat osa pukeutumistamme ja siksi oikeiden vahvuuksien ohella silmälasien istuvuus ja ulkonäkö ovat hyvin tärkeitä seikkoja. Silmälasit ovat myös tärkeä osa identiteettiämme ja tyyliämme ja siksi monet vaihtelevat silmälaseja tilaisuuden ja asun mukaan. Jo aiemmin mainitun Näy Ry:n tutkimuksen mukaan suomalaiset omistavat keskimäärin yli kahdet silmälasit, mikä kertoo siitä, että me suomalaiset panostamme silmälaseihin tärkeänä osana pukeutumista! Silmälasit tuovat tyyliin särmää myös, vaikka niissä ei olisi vahvuuksia! Erityisen hienot ja istuvat silmälasit jäävät ihmisten mieleen. Usein vaikkapa ensitapaamisen jälkeen ihmistä saatetaan kuvailla hänen silmälasiensa mukaan tyyliin: "se tyyppi jolla oli mageet pyöreät silmälasit". Kannustammekin kaikkia nyt pohtimaan, josko olisi aika päivittää silmälasit tähän päivään! 

 

 

"Erityisen hienot ja istuvat silmälasit jäävät ihmisten mieleen. Usein vaikkapa ensitapaamisen jälkeen ihmistä saatetaan kuvailla hänen silmälasiensa mukaan tyyliin: "se tyyppi jolla oli mageet pyöreät silmälasit"."

 

Meillä on ilo esiteillä teille aivan uusi metallisista silmälasikehyksistä koostuva mallisto: Woobs Metal! Olemme todella innoissamme, kun pystymme palvelemaan teitä entistä kattavammin myös optisten kehysten saralla. Puun tapaan myös metalli on luonnonmateriaali ja siksi sopii linjaamme oikein mainiosti! Metalli materiaalina mahdollistaa myös hyvin siron, ajattoman, minimalistisen ja skandinaavisen muotokielen silmälasikehyksiin. Kehykset ovat erittäin laadukkaat ja valmistettu joko titaanista tai ruostumattomasta teräksestä. Nämä materiaalit sopivat tyypillisesti kaikille.

 

"Kaikki linssit sisältävät automaattisesti lian-, naarmuuntumisen- ja heijastukseneston, sillä haluamme tarjota vain parasta mahdollista."

 

Toinen asia, josta olemme iloissamme on se, että vahvuuksilla valmistetut linssit saa nyt suoraan verkkokaupastamme kehysten tilauksen yhteydessä! Kauttamme saat usean eri linssivalmistajan linssejä, joista voit kysyä tarkemmin tilauksen yhteydessä. Kaikki linssit sisältävät automaattisesti lian-, naarmuuntumisen- ja heijastukseneston, sillä haluamme tarjota vain parasta mahdollista. Meillä ei siis tarvitse pelätä piilokuluja vaan hinnat ovat juuri ne mitä netissä näet! Linssien teettämistä varten tarvitset vain tuoreen silmälasireseptin, jonka voit liittää tilauksen yhteyteen. Pystymme valmistamaan unelmiesi silmälasit hyvinkin nopeasti – jopa parissa päivässä tilauksesta. Meillä et siis joudu odottamaan pitkiä aikoja!

 

Linssien oston yhteydessä voit valita haluatko linssejä ohennettavan ja haluatko niihin bluestop-pinnoitteen. Ohentamattomat linssit käyvät sinulle, mikäli voimakkuutesi eivät ole enempää kuin +/-2.  Muistutamme kuitenkin, että ohennetut linssit ovat aina kevyemmät kuin tavalliset ohentamattomat linssit. Jos siis tahdot vain ja ainoastaan parasta, suosittelemme tietysti valitsemaan ohennetut linssit (1x tai 2x ohennetut). Jos voimakkuutesi ovat +/-4 tai enemmän, suosittelemme valitsemaan saman tien 2x ohennetut linssit. Mikä sitten on bluestop? Bluestop on uusi arjen pelastaja: se suodattaa harmillista sinistä valoa, jota tulee esimerkiksi televisiosta, tietokoneesta ja matkapuhelimesta. Bluestop rauhoittaa silmiäsi ja sillä on havaittu olevan yhteys parempaan unenlaatuun. Lisää voit lukea täältä.

 

Ihan arvalla silmälaseja ei tarvitse valita, vaan voit tilata vaikkapa muutamat suosikki-mallisi ensin kotiin sovitukseen ja palauttaa lasit sovituksen jälkeen. Tälläisen sovituspaketin tilaus onnistuu täällä. Koko Woobs Metal-mallisto löytyy myös Myllyn myymälästämme.

 

Nyt siis vaan verkkokauppaan tai myymälään valitsemaan suosikit ja sitten päivittämään silmälasireseptiä! Jos sinulla on ihmeteltävää tai kysyttävää, pistäthän joko sähköpostia tai otathan yhteyttä Messengerin chatin kautta. Voit aina myös soittaa meille!

 

XO XO, Sanna

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing