PUISET KELLOT – AJATONTA MUOTIA PUUN ERI SÄVYISSÄ

PUISET KELLOT – AJATONTA MUOTIA PUUN ERI SÄVYISSÄ

Puu on ollut jo kautta aikojen erinomainen materiaali erilaisten tuotteiden valmistamiseen: talot, huonekalut, urheiluvälineet, ruokailuvälineet, astiat, korit, kaulakorut, aurinkolasit... Lisätäänpä kirjavan listan jatkoksi myös kellot, sillä ne ovat nyt vihdoin täällä!

Meillä Woobsilla on jo pitkään ollut unelmana viedä slow fashionia vielä pidemmälle ja tehdä jotain uutta sekä ainutlaatuista. Puu on aina kiehtonut kestävänä materiaalina sekä pienine yksityiskohtineen, joten luonnollisena jatkumona tuoteperheellemme halusimme luoda uuden puusta tehdyn tuotteen, joka on tarkoitettu ihan jokapäiväiseen käyttöön.

Aurinkolaseissamme olevat ihanat klassikot ovat nyt siis saaneet kauniin ja elegantin ulkonäön kellojen muodossa, jotka ovat tällä hetkellä ennakkotilattavissa meidän verkkosivuiltamme. Lisää tietoa ennakkotilauksesta löydät tästä!

puiset kellot

MIKSI JUURI PUU?

Olemme jo vuosien ajan kunnioittaneet puun ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka sopivat lähes jokaiseen käyttöön. Materiaalina ja ulkonäön puolesta puu on voittamaton, koska se kestää erittäin hyvin kovempaakin kulutusta, ei pelkää pieniä kolhuja, pärjää huonommassakin säässä ja mitä muotin tulee: puu on ajaton. Se sopii niin arkeen, kuin juhlaankin täydentämään asua yksilöllisellä, mutta yksinkertaisella olemuksellaan.

Puun omat yksityiskohdat ovat vertaansa vailla, sillä luonnollisesti muokkaantuneet värivivahteet ja kuviot tuovat lämmintä, mutta eleganttia syvyyttä kelloihin. Näiden yksityiskohtien vuoksi jokainen kello on ainoaa laatuaan, eikä toista juuri tismalleen samanlaista ole.

Vaikka puu itsessään on lujaa ja kestävää tekoa, niin siitä valmistettu kello on ranteessa erittäin kevyt ja sirorakenteinen, joka takaa ranteessa ainutlaatuisen käyttökokemuksen kantajalleen.

Rose Vaahtera | Puinen rannekello

 

MITÄ VOIMME PUISILTA KELLOILTA ODOTTAA?

Kellomme ovat pitkän suunnittelun tulos, joten niiden laatuun ja ulkonäköön on panostettu huolella ja hartaasti jokaista kellon osaa ja yksityiskohtaa myöten. Puulajit ovat valittu näihin kelloihin parhaiden ominaisuuksien sekä ihanteellisten värien perusteella ja lopputuloksessa näkyvät puulajit ovat:  vaahtera, pähkinäpuu sekä eebenpuu.

Värin ja ulkoisen kestävyyden lisäksi myös itse ydin on oltava priimaa pitkän iän ja kestävyyden takaamiseksi, joten olemme valinneet kelloihin japanilaisen ja sveitsiläisen huippulaadukkaan koneiston, jolla on kahden vuoden takuu.

Kelloissa korostuu puun täyteläiset puun eri sävyt, jotka antavat maanläheistä sekä ekologista ilmettä. Vaahtera on väriltään hennon vaaleaan sävyyn taittuva, kun taas pähkinäpuu tuo jo enemmän rouheutta mukanaan sen lämpimän ruskealla sekoituksellaan. Eebenpuu sen sijaan on särmikkään tummanpuhuva, mutta syvyyttä väriin tuovat puun omat upeat yksityiskohdat.  

YHDISTELE KOKONAISUUKSIA

Asusteet – joko yksin tai yhdessä –  ovat yksi huomattavimmista yksityiskohdista asukokonaisuutta luodessa. Ne luovat seesteisen ja viimeistellyn lopputuloksen, jolla voi vaikka korostaa erilaisia värejä tai materiaalivalintoja oman makusi mukaan.

Tuoteperheeseemme kuuluu tällä hetkellä erittäin suosituksi nousseet puiset aurinkolasit, joissa on käytetty samoja puulajeja ja värimaailmaa, kuin uusissa kelloissamme. Yhtenevän suunnittelun sekä materiaalin johdosta voit yhdistellä upeita ja elegantteja kokonaisuuksia yhdessä kellojen ja aurinkolasien kanssa!

Yllä olevassa kuvassa näkyvät kauniit pähkinän eri sävyt aina aurinkolaseista rannekelloon, jonka kellotaulussa oleva värimaailma vivahtaa hentoon ruusukultaan.

Uutuutena myös samaan sarjaan kuuluva korusetti tulee myöhemmin verkkokauppaamme myyntiin, mihin kuuluu pyöreälinjaiset puiset korvakorut sekä kaulakoru. Tällä yhteneväisellä kokonaisuudella voit helposti luoda arkiasuunkin juhlavan tunnelman kädenkäänteessä!

ENNAKKOTILAA VERKKOSIVUILTAMME

Valikoimastamme löytyy useita eri aurinkolaseja, joita on kätevä ’’stailata’’ ranteessa olevan puisen kellon tai puisen korusetin kanssa. Neutraaleihin sävyihin luottavalle ruskean eri sävyjä on moneen lähtöön, mutta myös vastaavasti räväkämpään makuun löytyy aina pinkistä raidalliseen malliin.

Kellot ovat nyt ennakkomyynnissä verkkosivuillamme, josta pääset myös tutustumaan kellojen mittoihin ja muihin teknisiin ominaisuuksiin. Suuren kysynnän vuoksi meillä on haastavaa tuottaa kysyntää vastaavia määriä, jonka vuoksi mahdollistamme tuotteiden tilaamisen ennakkoon. Arvioitu toimitusaika kelloille on viikolla 43 ja ennakkomyynnissä olevilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Ennakkotilattavissa olevat mallit myydään usein loppuun jo ennakkomyynnin aikana, olethan siis nopea!


Jätä kommentti

Ota huomioon, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like