PUISET SILMÄLASIT: ELÄMÄSI TÄRKEIMPIIN HETKIIN

PUISET SILMÄLASIT: ELÄMÄSI TÄRKEIMPIIN HETKIIN

Elämämme tärkeimpiä hetkiä koemme päivittäin. Ihmiset, paikat ja tilanteet vaihtuvat, mutta on yksi asia, joka vain harvoin muuttuu: silmälasit
Niistä muodostuu jokaiselle omanlaisensa ''tavaramerkki'' päivittäisen käytön myötä ja ne kulkevat mukana kaikkialle. 

Vain niinä harvoina aikoina, kun silmälasit vaihdetaan uusiin, on syynä niiden lopullinen rikkoutuminen tai tarve päivittää linssien voimakk­­­­uuksia. Tiedät ehkä henkilön, joka on kuljettanut kotelossa samoja ’’rillejä’’ mukanaan vuosikausia ja aina vain toteaa, että ’’pitäisi uudet hankkia, mutta kaupasta ei enää samanlaisia saa’’. Kaupat notkuvat uusimpia muotivillityksiä rönsyilevillä yksityiskohdillaan ja paksuilla sangoillaan, tai mikä milloinkin on muodikasta.

Moni on myös saattanut vahingossa ostaa täysin vääränlaiset lasit, joista on vielä kaupassa testatessa tykännyt, mutta kun silmälasit ovat saapuneet kotiin, eivät ne ole lopulta päätynetkään käyttöön joko kiireessä tehdyn ostopäätöksen tai huonon istuvuuden takia. Tämä johtaa yleensä siihen, että turhan pitkään kitkutellaan liian vanhoilla silmälaseilla, kun edelliset ostokokemukset menneet täysin pieleen.

Meillä Woobsilla on otettu myös tämä tilanne huomioon ja niinpä olemmekin antaneet asiakkaille mahdollisuuden kotiin tilattavaan sovituspakettiin, jossa voit tilata kerrallaan 1–4 eri mallia puisia silmälasikehyksiä testattavaksi. Näin sinulla on aikaa mallailla ja kokeilla kehyksiä rauhassa ilman kiirettä ja ulkopuolelta tulevia paineita.

Heräsikö kiinnostus? Haluatko tietää, olisiko meidän silmälasimme sinulle juuri sopivat?

Tämä blogipostaus on juuri sinulle, jos:

X haluat vähentää muovin käyttöä

X haluat laadukkaan ja kestävän tuotteen

X haluat silmälasien olevan kevyet

X haluat tukea kotimaista yritystä

X haaveilet maanläheisestä, mutta käytännöllisestä tyylistä

X arvostat luonnollista, mutta yksityiskohtaista ilmettä

X arvostat hidasta kulutusta

MIKSI VALITA MEIDÄN SILMÄLASIMME?

Meille tärkeintä on luoda silmälaseja, jotka ovat laadukkaita sekä pitkäikäisiä. Haluamme tuoda markkinoille parhaat mahdolliset tuotteet, jotka samanaikaisesti ovat ekologisia ja muodikkaita, mutta myös käytännöllisiä jokapäiväistä käyttöä ajatellen.

Puu materiaalina on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen, sillä se kestää jokapäiväistä käyttöä, on helposti muotoiltavissa ja on kaiken lisäksi ekologinen vaihtoehto muoville. Vaikka puu itsessään on lujaa ja kestävää tekoa, niin siitä valmistetut silmälasit ovat erittäin kevyet ja sirorakenteiset, jotka takaavat ainutlaatuisen käyttökokemuksen. Sulava ja pehmeä muotoilu antaa kehyksille kauniin ja viimeistellyn ulkonäön.

ASIAA LINSSEISTÄMME

Silmälasimme on pitkän suunnittelun tulos ja niiden valmistamiseen käytetään vain parhaita raaka-aineita. Käytämme vain ja ainoastaan 100 % FSC-sertifioitua puuta: niiden luomiseen ei käytetä muovia tai muuta materiaalia ja tästä syystä jokainen pari on ainutlaatuinen niiden yksilöllisine yksityiskohtineen.  

Linssimme valmistaa italialainen LTL ja ne tilataan tehtaalta ja lopulta hiotaan Turussa kehykseen sopivaksi. Linssimateriaalina käytetään CR39 materiaalia ja koska käytämme vain parhaimpia linssejä, niin linssimme ovat jo valmiiksi pinnoitettu likaahylkivällä-, heijastuksenesto- sekä kovapinnoitteella. Tarkempaa tietoa löydät vielä klikkaamalla tästä.

MITÄ MUUTA?

Saranat on suunniteltu niin, että lasit istuvat päähäsi mukavasti ja kevyesti, kuitenkaan putoamatta ja mikä parasta; kaikki kehyksemme painavat alle 20 g eli kyseessä on todellakin kevyet silmälasit, joiden kanssa ei tarvitse käydä sitä päivittäistä taistelua niiden valumisesta.
Malleja sekä värejä on erilaisia ja ne ovat kaikki sekä miehille että naisille suunnattuja.

Olemme valinneet klassisen upeasti muotoiltuja kehyksiä, joista jotkin ovat vähän enemmän kulmikkaampia, kissamaista tyyliiä tai kokonaan pyöreitä kehysmalleja. Neutraalit värit ja luonnon itse muovaamat sävyvaihtelut tekevät kokonaisuudesta uniikin, joten toista samanlaista paria ei ole. 

Oletpa sitten enemmän mieltynyt tummiin vivahteisiin, kuten tammeen, punertavaan kirsikkaan, tai pähkinäpuun vaaleaan sävyyn ­­– tai voihan olla, ettet ole vielä ihan varma – niin me autamme sinua mielellämme!

Jos itse silmälasit eivät kuitenkaan ole sinulla seuraavana hankintalistalla ja olet kiinnostunut puisista aurinkolaseista vahvuuksilla, niin se onnistuu myös!
Luomme sinulle enemmän, kuin mielellämme sinua miellyttävän kokonaisuuden!
Aurinkolasilinsseihin meillä on useita eri vaihtoehtoja ja voit valita myös polarisoidut aurinkolasilinssit. Perusväreinä meillä ovat harmaa, ruskea sekä G15, lisätietoa löydät tästä.

Tervetuloa ostoksille meidän verkkokauppaamme, toivottavasti näemme pian!


Jätä kommentti

Ota huomioon, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like