Sulhanen, erotu eduksesi puisilla asusteilla!

Posted on August 30 2018

Liian usein morsianten hääpuku-huuman alla unohdetaan, että myös sulhasen pukeutumiseen voi keksiä persoonallisia ratkaisuja. Me Woobsilaiset olemme erittäin iloisia siitä, että puiset asuteemme ovat olleet osana jo monen hääparin tärkeää päivää. Woobsin tuotteet viimeistelevät erityisesti sulhasen häälookin asusteilla, jotka keräävät katseet. Miltä kuulostaisi vaikkapa puinen rusetti, kalvosinnapit tai kello? Eikö olisi mukavaa, että juuri sinun hääasusi muistettaisiin siitä, että "sillä oli se veikeä puurusetti".
 
 
Woobsin puiset rusetit, solmioneulat ja kalvosinnapit suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan Suomessa ja niihin käytetään pääsääntöisesti kotimaista puuta. Materiaalivaihtoehdoista löytyy vivahteikasta visakoivua, keskiruskeaa pähkinäpuuta sekä vaaleita kirsikkapuuta ja tammea. Kaikki käytettävät puulajikkeet ovat FSC-serifikoituja. Mallistostamme löytyy useita vaihtoehtoja, mutta kaikkia edellämainittuja tuotteita voidaan valmistaa myös täysin asiakkaan toiveen mukaan. Esimerkiksi rusetin keskustassa käytettävä kangas voidaan korvata asiakkaan omalla kankaalla tai siihen voidaan kaivertaa oma teksti tai printti, jolloin asusteesta saadaan vielä henkilökohtaisempi muisto.
 


Puiset kellot ja aurinkolasit sopivat myöskin hääpukeutumiseen. Kaikki kellot ja aurinkolasit ovat unisex- mallia ja täten sopivat niin sulhaselle kuin morsiamelle. Kellojen runko on valmistettu kokonaan puusta ja näyttöä koristaa korumaisuutta lisäävät metalliyksityiskohdat. Kelloissa ja aurinkolaseissa käytettäviä puulajeja ovat eebenpuu, seeprapuu, tammi, kirsikkapuu, pähkinäpuu ja ruusupuu. Nämä puulajit ovat samalla keveitä ja kestäviä sekä uskomattoman mukavia ja lämpimiä iholla. Myös kelloihin ja aurinkolaseihin on mahdollista kaivertaa oma teksti tai kuvio muistuttamaan elämän onnellisimmasta päivästä! Tuotteemme ovat oivallinen lahjaideoita myös bestmaneille tai kaasoille!
 
 
Jos olet kiiinnosunut kustoimoidusta tuotteesta niin ota rohkeasti yhteyttä, pyrimme toteuttamaan hulluimmatkin ideat! :) Tuotetiedustelut voit lähettää sähköpostilla samuli@woobs.fi.
 
<3:llä,
Sanna

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

x