Olisiko teillä hetki aikaa puhua toimitus- ja palautusehdoista?

Woobs Harley Puiset aurinkolasit

Noniin, käydäänpä kiinni aiheisiin joista meillä riittää keskustelua melkeinpä ihan päivittäin.

Ensinnäkin, kaikki tiedot mitä tarvitset tuotteen vaihtamiseen tai palauttamiseen löydät täältä. 

Tässä blogissa on tarkoitus hieman avata käytäntöjä ja syitä niiden takana!

ILMAINEN TOIMITUS?

Elikkäs, kaikkiin yli 70€ tilauksiin me tarjoamme ilmaisen toimituksen sinua lähimpään pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Toimitusaika on yleensä noin 1-3 arkipäivää tuotteille, jotka meiltä löytyy suoraan varastosta. Jos haluat esim. kotiinkuljetuksen niin se on mahdollista lisätä kassalla toimituksen valintavaiheessa. Alle 70€:n tilauksiin meiltä löytyy useita eri toimitusvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman!

Suuresta kysynnästä johtuen, meillä on verkkokaupassa ennakkomyyntejä loppuunmyydyille tuotteille, joita on parhaillaan tuotannossa, tai juuri menossa tuotantoon. Näin me pystymme sekä kohdistamaan valmistuksen juuri oikeisiin tuotteisiin, että tarjoamaan laajempaa valikoimaa asiakkaille. Ennakkotilattavan aurinkolasimallin toimitusaika ei valitettavasti ole 3 arkipäivää, vaan jokaisella tuotteella on arvioitu toimitusaika. Toimitusajankohdan voit tarkastaa täältä.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset aina samana päivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Valitettavasti tämä ei ihan aina onnistu ja tästä me ollaan tosi pahoillamme. Parannamme jatkuvasti järjestelmiä ja muokkaamme toimintaa paremmaksi ja nopeammaksi.

Woobs Felia Puiset aurinkolasit

AURINKOLASIEN VAIHTAMINEN?

Woobsilla, puisia aurinkolaseja saa aina sovittaa rauhassa kotona ja tarpeen mukaan vaihtaa toiseen tuotteeseen, veloituksetta. Aurinkolasien sekä tietysti myös muiden puisien asusteiden vaihdoista, joko palautetaan tai laskutetaan tuotteiden hinnanerotus kun olet löytänyt itsellesi juuri oikean vaihtoehdon. Meille tärkeintä on se, että tuotteet pääsevät käyttöön ja löydät juuri sinulle sopivat aurinkolasit, joita on ihana käyttää ja joista voit olla oikeasti ylpeä.

Jos et löydä sopivaa aurinkolasimallia juuri tämän hetkisestä mallistosta, voi aina vaihtaa tuotteen saman arvoiseen lahjakorttiin ilman lisäkuluja.

Tässä vaihtoehdossa me siis hoidamme toimituskulut.

Tuotevaihdoista, kuten myös palautuksista löydät lisäohjeita täältä. 

Woobs Wilmer Puiset aurinkolasit

AURINKOLASIEN PALAUTUS

Palautuksille on kaksi eri vaihtoehtoa. Palautuksiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Pääpiirteittäin kuitenkin vaihtoehdot ovat seuraavanlaiset:

Asiakas hoitaa palautuksen itse:

Asiakas voi omatoimisesti palauttaa esim. puiset aurinkolasit vaihto/palautus-sivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Asiakas maksaa itse vain postin tai matkahuollon veloittaman toimituskustannuksen. Huolehdithan, että palautus toimitetaan oikeaan toimipisteeseen. Näin koronan jälkeen, jokaisella meillä on kädet täynnä työtä, emme valitettavasti ehdi noutaa lähetyksiä useista eri toimipisteistä.

Me hoidamme palautuksen:

Toinen vaihtoehto toimii niin, että syötät palautuksen/vaihdon meidän järjestelmään ja me hoidetaan kaikki sinun puolesta. Sinun tehtävänä on vain toimittaa palautus matkahuoltoon tai postiin. Tarjoamme tämän vaihtoehdon virheiden välttämiseksi. Tässä virheiden mahdollisuus lähentelee nollaa.

Tämän palvelun hinta on 9,90€. Hinta pitää sisällään palautuksen hyväksynnän, palautuskortin luomisen sekä palautuksen toimituskulun. Asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin toimittaa palautettavat aurinkolasit esimerkiksi samaan paikkaan mistä olet ne noutanutkin.

Woobs Harley Puiset aurinkolasit

MIKSI PALAUTUS ON MAKSULLINEN?

Ympäristö

Kasvavassa verkkokauppapainotteisessa maailmassa, logistiikkakulut ja siihen liittyvät päästöt ovat kovassa kasvussa. Samaa tavaraa voidaan rahdata edes takaisin useitakin kertoja päivässä. Kuljetusyhtiöistä esim. UPS mielummin yrittää toimittaa lähetystä uudelleen seuraavina päivinä, kuin tiedustelisi vastaanottajalta parasta toimitusajankohtaa. Päivän päätteeksi lähetykset ajetaan takaisin keskusvarastolle ja sama oravanpyörä jatkuu seuraavana päivänä. Lopulta tilaus toimitetaan kaukana sijaitsevaan noutopisteeseen ja vastaanottaja hakee lähetyksen useimmiten autolla.

Vastuullinen kuluttaminen

Kannustamme asiakkaita tutustumaan tuotetietoihin, mittoihin ja selamaan kuvia mahdollisuuksien mukaan. Aurinkolasien mittoja voit verrata vaikka vanhoihin hyvin istuviin aurinkolaseihin. Jokainen Woobs-aurinkolasi on uniikki oma yksilönsä, jokaisella aurinkolasilla on oikeus päästä välittämään iloa, tunteita ja tarinaa. Toivommekin, että asiakkaan ostopäätös olisi harkittu, eikä tavaraa hankittaisi vain ylähyllylle pölyttymään. 

Hinta

Kaikissa vaatteita, asusteita tai muotia myyvissä verkkokaupoissa, ilmainen toimitus ja palautus on aina sisällytetty tuotteiden hintaan. 

Mitä suurempi verkkokauppa, sitä suuremmat volyymit. Toimitusten hintaan vaikuttaa vain volyymit. Eli kun verkkokauppa kannustaa ilmaisilla palautuksilla asiakkaita tilaamaan tuotteita heräteostoksena, kauppias hyötyy volyymien kasvusta. Näin saadaan alhaisemmat toimitushinnat ja kehä on jälleen valmis sulkeutumaan.

Me haluamme mielummin tarjota asiakkaillemme ilmaisen toimituksen, kuin "rankaista" harkitusta ostopäätöksestä maksullisella toimituksella. Emme myöskään haluaisi sisällyttää palautuskustannuksia tuotteiden hintaan. Asiakkaat, jotka palauttavat tuotteita harvoin, joutuvat tässä tilanteessa tarpeettomaan maksajan rooliin. Haluamme tarjota tuotteitamme mahdollisimman edulliseen hintaan, jotta jokaisella olisi ainakin teoriassa mahdollisuus hankkia itselleen maailman parhaat aurinkolasit.

Tuotteen hintaan on sisällyttävä myös kate, jotta ylipäätään tuotteiden valmistus ja kehittäminen olisi mahdollista. Kuluneiden vuosien aikana esimerkiksi aurinkolasien materiaalikustannukset ovat vuosi vuodelta kasvaneet. Tämä kasvu on tapahtunut puhtaasti omasta tahdosta. Haluamme jatkuvasti kehittää aurinkolasien rakennetta ja käyttää laadukkaampia materiaaleja. Tästä lisää tulevassa blogissa.

MITÄ JOS? 

Mielipiteitä toimituskuluista? Ajatuksia meidän toimintatavasta? Oletko törmännyt jossain verkkokaupassa hyvään tai toimivaan toimituskulukäytäntöön?

Kerro mielipiteesi! Olen varma, että useat verkkokauppiaat ovat kiinnostuneita aiheesta.

- Samuli / Woobs


Jätä kommentti

Ota huomioon, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like