What's up, autumn?

Posted on August 31 2018

Näin syksyn korvilla halusimme pävittää vähän kuulumisiamme tänne blogin puolelle. Toivottavasti kaikilla on lähtenyt kesäloman jälkeinen arki mukavasti rullaamaan. Kesä 2018 oli mahtava, joten eiköhän tehdä myös loppuvuodesta ikimuistoinen! Seuraavaksi kerromme hieman kuulumisia:

 

Helsingin pop-up myymälä 

Satamakatu 5:en pop-up myymälän vuokrasopimus on tullut päätökseen ja haluamme kiittää Satamakatu 5:en vuokraajia upeista tiloista! Voimme suositella tilaa kaikille myymälän pitämisestä kiinnostuneille, sillä tilaa saa vuokrata myös ihan vaikka yksittäisiksi päiviksi erilaisiin tempauksiin! Tila on erittäin kaunis ja tunnelmallinen. Haluamme myös kiittää Helsingin asiakkakkaitamme! Etsimme jatkuvasti Helsingistä uutta liiketilaa, joten kokonaan emme ole teitä pääkaupunkilaisia jättämässä :)

 

 

 

Tuote-uutuuksia

Korumallistomme on saanut muutamia uusia lisäyksiä, jotka ovat olleet myymälöissä myynnissä jo jonkin aikaa ja kohta ne tupsahtavat myös verkkokauppaan. Myös Cloud-kellomallisto laajeni jo aiemmin keväällä, kun saimme yhden uuden variaation (vaahtera+hopea) sekä upeat uudet metallirannekkeet mallistoon. Syksyn aikana kellomallisto tulee laajenemaan entisestään, joten kannataa seurailla somea ja verkkokauppa! Ehkä saamme ensimmäisen automaattikoneistollisen kellonkin valikoimaan ;)

 

Kaikki Woobs-lasit nyt vahvuuksilla suoraan meiltä

Kyllä! Luit oikein. Vihdoin pystymme toteuttamaan toiveenne ja palvelemaan teitä täydellisesti myös vahvuuksilla varustelluiden lasien kanssa. Tarvitset vain tuoreen silmälasireseptin, ja me hoidamme loput. Tällähetkellä vahvuuksilla ostaminen onnistuu Turun Forumin ja Raision Myllyn myymälöissä, mutta koodaamme parhaillaan myös verkkokauppaan ostomahdollisuutta. Voit myös lähestyä meitä aiheen tiimoilta sähköpostitse info@woobs.fi!

 

  

Mistä Woobsit pukinkonttiin?

Vaikka kesä on vasta ohi, alamme jo hiljalleen valmistutumaan jouluun täyttämällä varastojamme ja miettimällä joulun tapahtumia. Tulemme tuttuun tapaan osallistumaan useisiin joulumyyjäisiin ja pop-uppeihin, jotta saisit ostaa Woobs-tuotteesi livenä. Tällähetkellä ainakin Tampereen ja Helsingin suunnalla on varmistettuja tapahtumia, mutta laitamme täydellisen listan tapahtumista näkymään verkkosivuillemme lähempänä joulua!

 

 

<3:lla

Sanna

 

 

 

 

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

x