Tietoa Woobsista

Woobs sai alkunsa vuonna 2014 yrityksen perustajien, Tuomaksen ja Samulin, kaivatessa persoonallisia asusteita pukeutumiseensa. Tuotesuunnittelussa materiaaliksi valikoitui nopeasti puu, jonka käytöstä muotoilijaksi valmistuvalla Samulilla oli runsaasti aiempaa kokemusta huonekalu- ja sisustustuotteiden valmistuksessa.

Ensimmäisinä valikoimiin tulivat puiset aurinkolasit, jotka alkoivat valloittaa katukuvaa keväällä 2015 avattuamme alkuperäisen verkkokauppamme. Saman vuoden kesällä avasimmekin jo ensimmäisen oman myymälämme Turun keskustan Forum kortteliin. Mallistomme on noista päivistä kasvanut tasaisesti ja tuotteitamme saa nykyään myös jälleenmyyjiltämme ympäri maan.

Keväällä 2016 laajensimme toimintaamme ja avasimme isommissa tiloissa uuden Woobs & Fellows -lifestyle-myymälän, josta löytyy omien tuotteidemme lisäksi myös monet muut kotimaiset brändit. Haluamme koota myymäläämme mielenkiintoisimmat tuotteet ja yritykset saman katon alle oman mallistomme viereen.

Henkilöt kaiken takana

Parhaillaan yrityksessämme hääräilee vakituisesti viisihenkinen porukka. Vaikka olemme taustoiltamme hyvin erilaisia, meitä yhdistää vahva palo Woobsin tuotteisiin ja yrityksemme ajatusmaailmaan. Teemme tätä, koska tämä on kivaa, emmekä siksi, että olisi pakko! Meitä yhdistää myös samanlainen elämänasenne ja huumorintaju ja halu tehdä asiat omalla tavallamme. Missiomme on tuotteidemme kautta luoda positiivista energiaa ja ilahduttaa sekä niiden käyttäjien että heitä ympäröivien ihmisten arkisia päiviä.

Samuli

Pääsuunnittelija, tuotanto

Tuomas

IT, markkinointi

Sanna

Suunnittelu, markkinointi

Helena

Korusuunnittelu, tuotanto

Petri

Myynti

Me Woobsilaiset haluamme toivottaa sinulle ikimuistoisia hetkiä tuotteidemme parissa!

QR-koodi

Hiljattain katsotut

Ei tuotteita