Kevään kampanja! Kaikkiin tilauksiin ILMAINEN TOIMITUS ja yli 100 euron tilaukset lisäkuluitta kotiovelle asti! :)

Tietoa meistä

What the Woobs?

Woobsien taustalta löytyy kotimainen, Suomen Turusta kotoisin oleva pienyritys. Tarinamme alkoi vuodesta 2014 yrityksen perustajien, Tuomaksen ja Samulin toimesta. Tuotesuunnittelussa materiaaliksi valikoitui nopeasti luonnonmukaiset materiaalit, kuten puu, metalli ja nahka. Mallistomme on kasvanut tasaisesti ja tällä hetkellä valikoimistamme löytyy puisten aurinkolasien, kellojen, rusettien, silmälasien ja korujen lisäksi myös vaatteita sekä upea WoobsMetal -silmälasimallisto.

Woobs on muotibrändi, jonka designfilosofian taustalla on ajatus slow-fashionista eli hitaasta kuluttamisesta. Ajatuksena on hankkia vain pitkäikäistä, laadukasta ja aikaa kestävää designia, ekologisuutta unohtamatta! Tuotteidemme design on pääasiassa skandinaavista, mutta tapanamme on yhdistellä rohkeasti pelkistettyä designia vaihteleviin materiaaleihin. Rakastamme puun luonnollisia vivahteita, ja tästäkin syystä käytämme ainoastaan aitoa puuta kaikissa tuotteissamme. Muovin käyttöä pyrimme välttämään viimeiseen saakka.

Haluamme kehittää ja tarjota uusia tuotteita asiakkaidemme kysynnän ja toiveiden mukaan. Olemme aina erittäin otettuja positiivisesta palautteesta (myös arvostamme rehellistä sellaista sekä tuotekehitys ehdotuksia). Missiomme on tuotteidemme kautta luoda positiivista energiaa ja ilahduttaa sekä niiden käyttäjien että heitä ympäröivien ihmisten arkipäiviä.

Tällä hetkellä olemme kasvaneet hiukan suuremmaksi yritykseksi ja olemme laajentaneet toimintaamme kolmeen konseptimyymälään, jotka palvelevat teitä Helsingissä, Turussa ja Raisiossa.

”Woobs on elämäntapa.”

COO, Samuli Eeva

Ota yhteyttä:

Samuli

samuli@woobs.fi
Tuotanto, suunnittelu, blogi yhteistyö ja muu yhteistyö, jälleenmyynti

Sanna

sanna@woobs.fi
Markkinointi, tapahtumat, PR

Tuomas

tuomas@woobs.fi
IT, markkinointi