Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Tietoa meistä

What the Woobs?

Woobsien taustalta löytyy kotimainen, Suomen Turusta kotoisin oleva pienyritys. Tarinamme alkoi vuodesta 2014 yrityksen perustajien, Tuomaksen ja Samulin, kaivatessa persoonallisia asusteita pukeutumiseensa. Tuotesuunnittelussa materiaaliksi valikoitui nopeasti puu, jonka käytöstä Samulilla oli runsaasti aiempaa kokemusta huonekalu- ja sisustustuotteiden valmistuksessa.

Ensimmäisinä valikoimiin tulivat puiset aurinkolasit, jotka alkoivat valloittaa katukuvaa keväällä 2015 avattuamme alkuperäisen verkkokauppamme. Saman vuoden kesällä avasimmekin jo ensimmäisen oman myymälämme Turun keskustan Forum kortteliin. Mallistomme on noista päivistä kasvanut tasaisesti, ja tuotevalikoimamme onkin laajentunut muun muassa puisiin rusetteihin ja rannekelloihin.

Tuotteidemme design on pohjimmiltaan skandinaavinen, mutta tapanamme on yhdistellä rohkeasti pelkistettyä designia vaihteleviin materiaaleihin. Rakastamme puun luonnollisia vivahteita, ja tästäkin syystä käytämme ainoastaan aitoa puuta kaikissa tuotteissamme.

Tavoitteenamme on pystyä kehittämään ja tarjoamaan uusia tuotteita asiakkaidemme kysynnän ja toiveiden mukaan. Olemme aina erittäin otettuja positiivisesta palautteesta (myös arvostamme rehellistä sellaista sekä tuotekehitysehdotuksia). Missiomme on tuotteidemme kautta luoda positiivista energiaa ja ilahduttaa sekä niiden käyttäjien että heitä ympäröivien ihmisten arkipäiviä.

Tällä hetkellä olemme kasvaneet hiukan suuremmaksi yritykseksi, sillä olemme laajentaneet toimintaamme kolmeen konseptimyymälään, jotka palvelevat teitä Helsingissä, Turussa ja Raisiossa.

”Woobs on elämäntapa.”

COO, Samuli Eeva

Ota yhteyttä:

Samuli

samuli@woobs.fi

Tuotanto, suunnittelu, blogiyhteistyö ja muu yhteistyö, jälleenmyynti

Sanna

sanna@woobs.fi

Markkinointi, tapahtumat, PR

Tuomas

tuomas@woobs.fi

IT, markkinointi