FAQ

YLEISET

Mikä on Woobs?

Woobs on suomalainen tuotemerkki, joka sai alkunsa vuonna 2014. Woobsin takana on joukko nuoria ja innokkaita yrittäjiä, joiden missio on kehittää persoonallisia, sykähdyttäviä ja puhuttavia asusteita.

Missä tuotteet tehdään?

Woobsin tuotanto on sekä Suomessa että ulkomailla. Kaikki rusetit, korut ja muut pienet asusteet tehdään omalla pajallamme Turussa. Kellot sekä aurinkolasit valmistetaan pitkäaikaisilla kumppaneillamme Kiinassa. 

Mistä tuotteiden puu tulee?

Osa puusta on kotimaista ja osa ulkomaista. Kaikki käyttämämme puu on FSC-sertifikoitua, mikä tarkoittaa sitä, että sen alkuperä on läpinäkyvästi mahdollista selvittää. Kaikki Suomessa valmistetut tuotteet tehdään Suomessa tai muualla Euroopassa kasvaneesta puusta.

Sertifikaatit

Woobsin kaikilla alihankkijoilla on vastuullisuuden SCS-global sertifikaatti (The Responsible Wood Certification) ja materiaaleilla FSC-sertifickaatit. Forest Stewardship Council on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö ja vastuullisen metsien käytön sertifikaattijärjestelmä.

Kuvahaun tulos haulle design from finland  


KELLOT

Mikä koneisto kelloissa on?

Kelloissa on joko Sveitsiläinen Ronda -koneisto (Clove ja Dove) tai Japanilainen Miyota –koneisto (Cloud). Nämä koneistot ovat hyvin laajalti käytettyjä laadukkaita patterikoneistoja. Annamme kaikille koneistoille kahden vuoden takuun.

Kestävätkö kellot käyttöä?

Kyllä, sitä vartenhan ne on tehty :) Kelloissa on 3ATM kosteudenkestävyys, joten voit huoletta pestä kätesi ja tanssia sateessa kellon kanssa. Pidempää liotusta ne eivät kuitenkaan kestä.

Mitä jos kaadun kellon kanssa ja hihna katkeaa?

Korjaamme kellon aina mielellämme! Kelloille myöntämämme 24 kk takuu kattaa valmistusvirheet. Jos pelkäät kellolle sattuvan jotakin omasta toiminnasta johtuvaa, voit ostaa sille Woobs Care –lisäturvan, josta voit lukea lisää täältä.

Mihin kaiverrus tulee?

Jos päätät ostaa kaiverruksen kelloon, se tehdään kellotaulun takaosaan. Voit jättää fonttitoiveen tilauksen viestikenttään.

Miten kellon rannekkeen pituutta säädetään?

Suosittelemme säätämään rannekkeen pituutta kellosepällä. Jos kuitenkin haluat säätää ranneketta itse, ota yhteyttä sähköpostilla niin lähetämme tarkat ohjeet.

AURINKOLASIT

Millaiset linssit laseissa on?

Lähes kaikissa aurinkolaseissamme on polarisoidut ja UV400-suojatut linssit. Ainoastaan Slow-malliston laseissa ei ole polarisaatiota. Voit myös teettää kauttamme juuri sellaiset linssit kuin itse haluat.

Saako aurinkolaseja vahvuuksilla?

Saa. Jos haluat aurinkolasit vahvuuksilla, niin ota yhteyttä info@woobs.fi tai tule käymään myymälässämme.

TOIMITUS

Kauanko toimitus kestää?

Toimitusaika riippuu tuotteesta. Kaikki suoraan varastolta löytyvät tuotteet pyrimme toimittamaan 1-3 työpäivä aikana, mutta toimitusaikaan vaikuttaa aina myös kyseisen sesongin kiireellisyys. Jos sinulla on kiire saada tuote itsellesi tiettyyn päivään mennessä, kannattaa mainita asiasta tilauksen viestikentässä. Jos tuote on kustomoitu (kaiverrus ym.) toimitusaika on pidempi, tyypillisesti noin 7 työpäivää.

Mistä tiedän, milloin saan noutaa tilauksen myymälästä?

Lähetämme sinulle sähköpostia tai tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

PALAUTUS

Voinko palauttaa tai vaihtaa tuotteen?

Sinulla on täysi vaihto- ja palautusoikeus, kuten aina verkkokaupassa. Palautuskulut tulee asiakkaan itse maksettavaksi.

TAKUU

Onko tuotteilla takuu?

Kaikilla tuotteilla on 12 kk valmistusvirheet kattava takuu. Jos jokin tuote hajoaa omasta toiminnasta johtuen, korjaamme tuotteita kuitenkin mielellämme korjaushinnaston mukaisesti. Voit ostaa tuotteille myös Woobs Care-vakuutuksen, josta voit lukea lisää täältä.