Maksutavat

Verkkokaupassamme asioiminen tapahtuu luotettavasti SSL-suojatun yhteyden ylitse. Suojaus takaa sen, että yhteys verkkokauppaan sekä maksunvälittäjään kulkee salatusti eivätkä ulkopuoliset pääse käsiksi tilauksen tietoihin.

Verkkokauppamme tilaukset voit maksaa allaolevilla maksutavoilla:

Checkout Finland

Checkout Finland Oy on kotimainen, OP-ryhmään kuuluva maksunvälittäjä. Maksaessasi sinut ohjataan hetkellisesti Checkout Finlandin sivuille, jossa voit suorittaa maksun valitsemallasi tavalla.

Checkoutin tarjoamat maksutavat:

  • Maksaminen verkkopankissa: Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken
  • Luottokorttimaksut: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard
  • Mobiilimaksu: Pivo, MobilePay, Masterpass
  • Lasku ja osamaksu: OP, Collector

Checkout -palvelun maksuehdot.

PayPal

PayPal on yhdysvaltalainen, maailman suosituimpiin maksunvälittäjiin kuuluva yritys. Sen avulla voit maksaa helposti pankki- tai luottokortilla ilman pankkitunnuksilla tapahtuvaa tunnistautumista. Maksaminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta entuudestaan olemassa olevalla PayPal-tilillä voit hyödyntää aiemmin tallennettuja maksutietojasi tai tilillä olevaa saldoa.

Maksaessasi PayPalilla, sinut ohjataan hetkellisesti PayPalin sivustolle, jossa annat tarvittavat maksutiedot ennen palaamista takaisin verkkokauppaan.

Lisätietoja PayPalin sivuilta.