Ilmainen toimitus tilauksiin! Tilaa joulupaketit 19.12 klo 12 mennessä!

Palautukset

Tulitko toisiin ajatuksiin tai eikö tuote ole se mitä ajattelit? Ei hätää - voit rauhassa miettiä, sovittaa ja tutustua tuotteisiin ja halutessasi palauttaa ne 14 päivän sisällä.

Ohjeet palautuksen tekemiseen:

  1. Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme. Voit tehdä ilmoituksen joko lähettämällä sähköpostia (info@woobs.fi) tai käyttämällä sivustoltamme löytyvää yhteydenottolomaketta. Liitä ilmoitukseen alkuperäisen tilauksen yksilöivä tilausnumero sekä erittely palautettavista tuotteista.
  2. Toimita palautettavat tuotteet meille joko postitse varastollemme tai tuo ne myymäläämme. Liitä palautuksen mukaan tilauksen mukana toimitettu palautuslomake, jonka voit tarvittaessa myös tulostaa sivuiltamme (pdf).
  3. Olemme yhteydessä sähköpostitse vastaanotettuamme ja käsiteltyämme palautuksen. Tilauksesta riippuen palautamme rahat joko alkuperäisellä maksutavalla tai suoraan tilillesi 1-2 viikon kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissaan, sekä sisältää kaikki alkuperäisen tilauksen mukana toimitetut tuotteisiin liittyvät tarvikkeet. Palautusoikeus ei koske tilauksesta valmistettuja tai personoituja (esim. kaiverrukset) tuotteita, eikä luonteensa vuoksi uudelleen myyntiin sopimattomia tuotteita. Palautusoikeus ei myöskään koske palvelutuotteita tai digitaalista sisältöä.

Suosittelemme käyttämään seurattavissa olevaa lähetystapaa, mikäli palautat tuotteet postitse. Säilytä palautusta koskevat dokumentit huolellisesti. Huolehdi tuotteiden hyvästä pakkaamisesta. Emme vastaa huonosti pakattujen tuotteiden hajoamisesta, kadonneista paketeista, lähetyskuluista tai muista aiheutuneista kustannuksista.

Emme vastaanota tai käsittele palautuksia tilapäisissä myyntitapahtumissa (esim. festarit, pop-up -myymälät). Pidätämme oikeuden olla vastaanottamatta postiennakolla tai vastaavalla maksua vaativalla tavalla toimitettuja lähetyksiä sekä veloittaa virheellisestä tai ohjeiden vastaisesti tehdystä palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Huomaathan, että palauttamalla tuotteita saatat menettää oikeutesi tilaushetkellä saamiisi etuihin, kuten esimerkiksi ilmaisiin toimituskuluihin, alennuksiin tai ylimääräisiin kaupan päälle annettuihin tuotteisiin. Vähennämme etujen arvon automaattisesti palautettavasta summasta.

Tutustu myös verkkokauppamme yleisiin ehtoihin.