Woobs – Tekstiilit – Vastuullisuus

Woobs - Vastuullisuus

Turku-paitojen vastuullisuus

Tutustu valikoimaan

Käytämme EarthPositiven 100% luomupuuvillaisia tekstiilejä.

EarthPositive® on valmistettu yksinomaan luonnonmukaisesta intialaisesta puuvillasta, ja koko tuotantoprosessia valvotaan ja sertifioidaan GOTS: n uusimman version mukaisesti. Kaikki tuotteet on merkitty orgaanisiksi.

Tutustu Continental Clothing Co. tuotantoon. Linkki Vimeoon.

Lue lisää paitojen vastuullisuudesta.

Klikkaa kuvaa niin pääset esittelyvideoon.

 
Fair Wear varmistaa, että jäsenyritykset panevat työkäytännöt täytäntöön toimitusketjussaan, ja tarkistaa sääntöjen noudattamisen seuraamalla auditointeja ja korjaustoimenpiteitä. Jäsenyritysten ja itse Fair Wearin vuosittainen raportointi edistää avoimuutta kaikilla tasoilla.
Global Organic Textile Standard (GOTS) on maailman johtava orgaanisten kuitujen tekstiilien käsittelystandardi, mukaan lukien ekologiset ja sosiaaliset kriteerit, ja sitä tukee koko tekstiilien toimitusketjun riippumaton sertifikaatti.

EarthPositive tekstiilit on 100% orgaanista ja CO2-päästöjä on alennettu 90%.

Hiilijalanjälki laskettiin BSI PAS2050 -menetelmän mukaisesti, ja se oli sertifioitu Carbon Trust Cartifications -sertifikaatilla.

90% vähennys on saavutettu yhdistämällä vähävaikutteinen luomuviljely, tehokkuus valmistuksessa ja kuljetuksissa sekä uusiutuvan energian käyttö, fossiilisiin polttoaineisiin perustuvan verkkosähkön sijaan.

On laskettu, että yksi EarthPositive-T-paita säästää noin 7 kilogrammaa hiilidioksidia, kun taas hupullinen pusero säästää jopa 28 kiloa kasvihuonekaasuja. Nämä ovat todellisia valmistuksessa saavutettuja vähennyksiä ilman hiilidioksidipäästöjä.Vegaaninen muoti - vaatteet, kengät ja asusteet, jotka eivät sisällä nahkaa, turkista, villaa, nahkaa, eksoottisia nahkoja tai muuta eläinperäistä kangasta.

"PETA-Approved Vegan" -logo on tapa tunnistaa edistykselliset myötätuntoiset yritykset ja auttaa eettisiä kuluttajia tunnistamaan ostopaikat luottavaisin mielin, turvallisesti tietäen, että he eivät tue eläinten hyväksikäyttöä.