Woobs puisten tuotteiden takuu ja huolto

Voimme ylpeästi seistä tuotteidemme takana ja siksi kaikilla Woobsin tuotteilla on vuoden materiaali- ja valmistusvirheet kattava takuu.

Takuumme kattaa valmistuksesta ja materiaalista johtuvat virheet tai vauriot. Takuun piiriin ei kuulu vahingot, jotka johtuvat tuotteen huolimattomasta tai ohjeiden vastaisesta käytöstä tai säilytyksestä.

Takuuaikana korjaamme tai vaihdamme viallisen tuotteen veloituksetta uuteen vastaavaan.

Huoltoaika on tyypillisesti tuotteesta riippuen 1-3 viikkoa. Selvästi aiheettomista, takuun ulkopuolisten vikojen takia huoltoon toimitetuista tuotteista perimme huoltotyön aiheuttamat kustannukset. Ota huomioon, että suurin osa tuotteistamme on tehty käsityönä aidoista luonnon materiaaleista, eikä täysin samanlaista yksilöä välttämättä löydy. Emme myöskään voi taata, että kyseinen tuote on enää valikoimassamme. Tuotteemme valmistetaan pienerinä ja saatavuus voi vaihdella esimerkiksi malliston tai sesongin mukaan. Halutessasi hyvitämme tuotteen arvon vastaavan suuruisella lahjakortilla verkkokauppaamme.

Ota yhteyttä ennen tuotteen toimittamista huoltoon lisäohjeiden saamiseksi. Voit käyttää joko verkkosivujemme yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia (info@woobs.fi). Liitä viestiisi vähintään tilauksen/kuitin numero sekä selostus viasta lisäohjeiden saamiseksi.

Näin voit itse pitää huolta puisista aurinkolaseista ja silmälaseista.

  1. Säilytä puisia aurinko- ja silmälaseja korkkikotelossa, jonka sait lasien mukana. Tarvittaessa voit hankkia uuden kotelon täältä. Kotelon sisäpinta on pehmeää mikrokuitua ja se suojaa aurinkolasien linssejä parhaalla tavalla.

  2. Pidä linssit puhtaana. Aloita linssien puhdistus puhaltamalla irtolika linssin pinnalta. Käytä linsseihin mahdollisimman mietoa puhdistusainetta. Elä puhdista linssejä voimakkailla pesuaineilla kuten Fairylla. Voit tarvittaessa hankkia linsseille tarkoitetun puhdistusaineen täältä. Puhdistusaineemme sopii sekä linsseille, että puuosille. Suihkuta puhdistusainetta mikrokuitu-puhdistusliinaan ja pyyhi kevyesti linssin pinta.

  3. Puhdista kehykset. Ihosta irtoava rasva kerääntyy helposti kehysten pintaan. Ihorasva tunkeutuu tehokkaasti puukerrosten väliin ja voi heikentää liimapintoja. Pyyhi kehysten pinta tasasin väliajoin miedolla puhdistusaineella.

  4. Käsittele puiset aurinkolasit tai silmälasit öljyllä. Uusien aurinko- ja silmälasien pinnassa on kevyt lakkapinnoite, joka suojaa kehyksiä lialta ja rasvalta. Jos aurinko- tai silmälasien pinta näyttää kuivalta tai kuluneelta, voit käsitellä kehykset puuöljyllä. Oikeastaan mikä tahansa öljy sopii kehyksiin, mutta suosittelemme puulle tarkoitettua öljyä.

  5. Kiristä ruuvit. Koska puu elää kosteuden ja lämpötilan mukaan, tämä saattaa löysyttää ruuveja. Tarkista ruuvien kireys tasaisin väliajoin. Jos huomaat pudonneen ruuvin, laita meille viestiä niin toimitamme sinulle uuden.

Näillä vinkeillä pidät puiset aurinkolasit ja silmälasit helposti hyvässä kunnossa. Voit myös aina toimittaa Woobsit meille huoltoon.

Woobsien huoltopalvelu

Takuu ja huolto | Puiset aurinkolasit

Aina ei tarvitse ostaa uutta. Puu materiaalina mahdollistaa aurinkolasien ja silmälasien korjauksen ja huoltamisen.

Haluamme kiinnittää huomiota tuotteiden vastuulliseen kuluttamiseen tuotteen koko elinkaareen aikana. Kannustamme korjaamaan/huoltamaan rikkinäisen tai kuluneen tuotteen, jolloin sen käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä.

Haluamme nähdä Woobsit käytössä, korjaamme puiset tuotteemme enemmän kuin mielellämme, jotta sinä voit nauttia Woobseista mahdollisimman pitkään.

Voit toimittaa puiset aurinkolasit tai silmälasit meille huollettavaksi.

Laita meille viestiä ja kuvaile mahdollisimman tarkkaan huoltotarpeet.

Kun toimitat tuotteen huoltoon, muista laittaa mukaan yhteystietosi.