Takuu ja huolto

Myönnämme tuotteillemme kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirheet kattavan takuun.

Takuu ei kata vahinkoja, jotka johtuvat tuotteen huolimattomasta tai ohjeiden vastaisesta käytöstä tai säilytyksestä. Takuuaikana korjaamme tai vaihdamme viallisen tuotteen veloituksetta uuteen vastaavaan.

Huoltoaika on tyypillisesti tuotteesta riippuen 1-3 viikkoa.

Selvästi aiheettomista, takuun ulkopuolisten vikojen takia huoltoon toimitetuista tuotteista perimme huoltokäynnin aiheuttamat kustannukset.

Ota huomioon, että suurin osa tuotteistamme on tehty käsityönä luonnon materiaaleista, eikä täysin samanlaista yksilöä välttämättä löydy. Emme myöskään voi taata, että kyseinen tuote on enää valikoimassamme - tuotteemme valmistetaan pienerinä ja saatavuus voi vaihdella esimerkiksi malliston tai sesongin mukaan. Halutessasi hyvitämme tuotteen arvon vastaavansuuruisella lahjakortilla verkkokauppaamme.

Ota yhteyttä ennen tuotteen toimittamista huoltoon lisäohjeiden saamiseksi. Voit käyttää joko verkkosivujemme yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia (info@woobs.fi). Liitä viestiisi vähintään tilauksen/kuitin numero sekä tarkka selvitys viasta lisäohjeiden saamiseksi.

Näin voit itse pitää huolta puisista aurinkolaseista ja silmälaseista.

  1. Säilytä puisia aurinko- ja silmälaseja korkkikotelossa jonka sait lasien mukana. Tarvittaessa voit hankkia uuden kotelon tästä. Kotelon sisäpinta on pehmeää mikrokuitua ja se suojaa aurinkolasien linssejä parhaalla tavalla.
  2. Pidä linssit puhtaana. Aloita linssien puhdistus puhaltamalla irtolika linssin pinnalta. Käytä linsseihin mahdollisimman mietoa puhdistusainetta. Voit tarvittaessa hankkia puhdistusaineen täältä. Puhdistusaineemme sopii sekä linsseille, että puuosille. Suihkuta puhdistusainetta mikrokuitu-puhdistusliinaan ja pyyhi kevyesti linssin pinta.
  3. Puhdista kehykset. Ihosta irtoava rasva kerääntyy helposti kehysten pintaan. Ihorasva tunkeutuu tehokkaasti puukerrosten väliin ja voi heikentää liimapintoja. Pyyhi kehysten pinta tasasin väliajoin miedolla puhdistusaineella.
  4. Käsittele puiset aurinkolasit tai silmälasit öljyllä. Uusien aurinko- ja silmälasien pinnassa on kevyt lakkapinnoite, joka suojaa kehyksiä lialta ja rasvalta. Jos aurinko- tai silmälasien pinta näyttää kuluneelta, niin voit käsitellä kehykset puuöljyllä. Oikeastaan mikä tahansa öljy sopii kehyksiin, mutta suosittelemme tietysti puuöljyä.
  5. Kiristä ruuvit. Koska puu elää kosteuden ja lämpötilan mukaan, niin tämä saattaa löysätä ruuveja. Tarkista tasaisin väliajoin ruuvien kireys. Jos huomaat pudonneen ruuvin, laita meille viestiä niin toimitamme sinulle uuden.

Näillä vinkeillä pidät puiset aurinkolasit ja silmälasit helposti hyvässä kunnossa. Voit tarvittaessa aina toimittaa Woobsit meille huoltoon.

Tuotteidemme huoltopalvelu.

Takuu ja huolto | Puiset aurinkolasit

Aina ei tarvitse ostaa uutta. Puu materiaalina mahdollistaa aurinkolasien, kellojen ja silmälasien korjauksen ja huoltamisen.

Haluamme kiinnittää huomiota vastuullisuuteen koko tuotteen elinkaareen aikana.

Kannustamme korjaamaan rikkinäisen tuotteen, jolloin sen käyttöikä pitenee. Korjaamme puiset tuotteemme enemmän kuin mielellämme, jotta sinä voit nauttia puisista asusteista mahdollisimman pitkään. Voit toimittaa puiset aurinkolasit, kellon tai silmälasit meille huollettavaksi. Lähetä meille sähköpostia (info@woobs.fi) ja kuvaile mahdollisimman tarkkaan huoltotarpeet.

Tutustu puisiin aurinkolaseihimme