Takuu ja huolto

Myönnämme tuotteillemme kahdentoista kuukauden (12 kk) materiaali- ja valmistusvirheet kattavan takuun. Takuu ei kata vahinkoja, jotka johtuvat tuotteen huolimattomasta tai ohjeiden vastaisesta käytöstä tai säilytyksestä. Takuuaikana korjaamme tai vaihdamme viallisen tuotteen veloituksetta uuteen vastaavaan.

Huoltoaika on tyypillisesti tuotteesta riippuen 1-3 viikkoa.

Selvästi aiheettomista, takuun ulkopuolisten vikojen takia huoltoon toimitetuista tuotteista perimme huoltokäynnin aiheuttamat kustannukset.

Ota huomioon, että suurin osa tuotteistamme on tehty käsityönä luonnon materiaaleista, eikä täysin samanlaista yksilöä välttämättä löydy. Emme myöskään voi taata, että kyseinen tuote on enää valikoimassamme - tuotteemme valmistetaan pienerinä ja saatavuus voi vaihdella esimerkiksi malliston tai sesongin mukaan. Halutessasi hyvitämme tuotteen arvon vastaavansuuruisella lahjakortilla verkkokauppaamme.

Ota yhteyttä ennen tuotteen toimittamista huoltoon lisäohjeiden saamiseksi. Voit käyttää joko verkkosivujemme yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia (info@woobs.fi). Liitä viestiisi vähintään tilauksen/kuitin numero sekä tarkka selvitys viasta lisäohjeiden saamiseksi.